Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta le cere miniştrilor reducerea aparatului biroctatic

Ponta le cere miniştrilor reducerea aparatului biroctatic

scris de L.M.
3 afisari

Premierul Victor Ponta le-a cerut noilor miniştri, în prima şedinţă de Guvern, de sâmbătă, să reducă aparatul birocratic.

Ponta le cere miniştrilor reducerea aparatului biroctatic

Ponta le cere miniştrilor reducerea aparatului biroctatic

El a aratătat că, odată cu restructurarea Guvernului, s-a constatat că există departamente din ministere cu aceleaşi activităţi şi că „zeci şi sute de oameni” care, teoretic, scriu doar trei hârtii. „Eu cred că este bine să fie mai mulţi miniştri, pentru a avea fiecare o responsabilitate foarte clară, dar prin restructurare aveţi şi o oportunitate pe care vă cer să nu o rataţi, de a mai reduce aparatul birocratic. Cu ocazia acestei restructurări am constatat că există cinci departamente care fac acelaşi lucru în cinci ministere, am constatat că avem zeci şi sute de oameni care, teoretic, scriu trei hârtii, aşa încât, dacă sunteţi fiecare responsabil de domeniul respectiv, vă rog să fiţi responsabili şi de modul în care cheltuim banii”, a spus Ponta miniştrilor.

El a amintit că în structura noii administraţii centrale nu va fi inclus niciun post suplimentar şi nici nu vor fi alocate fonduri în plus. Miniştrii aprobă sâmbătă, în prima şedinţă după învestire, structura noului Guvern.

2 comentarii

DXN 22-12-2012 - 20:44

Mongolidu’ dracului!

DXN 22-12-2012 - 21:10

„am constatat că avem zeci şi sute de oameni care, teoretic, scriu trei hârtii, aşa încât, dacă sunteţi fiecare responsabil de domeniul respectiv, vă rog să fiţi responsabili şi de modul în care cheltuim banii”
totul este teoretic!
mongoloidul nu poate gandi ca este greu sa conduci o comuna! dar’mi’te un judet!
LASA-NE, LASA-NE!
OLE, OLE, OLEEE!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult