Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Mandatul lui Băsescu e pe sfârşite. Nici Dumnezeu nu îl mai salvează

Ponta: Mandatul lui Băsescu e pe sfârşite. Nici Dumnezeu nu îl mai salvează

scris de A.B.
7 afisari

Înţepăturile dintre Ponta şi Băsescu continuă. Băsescu zice despre alegeri, ferească Dumnezeu, se putea şi mai rău. Ponta îi răspunde: pe Băsescu nu cred că o să-l ferească Dumnezeu, pentru că îşi termină mandatul de preşedinte.

ponta„Pe domnia sa nu cred că o să-l ferească Dumnezeu, pentru că îşi va pierde sigur… îşi termină mandatul de preşedinte. Faptul că preşedintele ţării şi duminică s-a implicat – şi ştiţi foarte bine – în campania electorală, denotă că unele proaste obiceiuri sunt greu de dezvăţat, dar ne ocupăm împreună de lucrul ăsta. Oricum, preşedintele jucător nu mai există, ieri nu ştiu de ce a ieşit la încălzire, că nu i-a folosit la nimic”, a spus Ponta. Întrebat dacă, în opinia, sa preşedintele Traian Băsescu nu îşi va finaliza mandatul, premierul a răspuns: „Nu, am zis că îşi va încheia mandatul. Domnia sa trebuie, nu mai are voie să mai candideze (…) Am spus doar că pentru domnia sa mai bine nu va fi”, a clarificat Ponta. Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni dimineaţă, înainte de întâlnirea de la Cotroceni cu Prinţul Charles, cum comentează rezultatul alegerilor locale, el răspunzând, râzând: „Ferească Dumnezeu de mai rău!”.

2 comentarii

digital 11-06-2012 - 14:14

Bine mă,Meekule!
așa te vreau!
dacă nu făceai cele două gafe,cea de la investirea lui mru și cea de la moțiune,USL-ul ar fi câștigat și mai mult!
Be careful in the future,Meekule!

catalin radoi 12-06-2012 - 09:49

Ce democratie mai e si asta? Pe noi, cei care l-am votat si nu suntem la fel de zgomotosi nu ne intreaba nimeni? Daca dupa cateva luni dupa urmatoarele alegeri vor iesi alti protestatari mai vocali sa conteste puterea, se vor organiza din nou alegeri anticipate? Consider ca alegerile anticipate trebuie organizate doar in cazuri cu totul deosebite nu cand se razboiesc fortele politice intre ele.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult