Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta merge până în pânzele albe cu reducerea CAS-ului

Ponta merge până în pânzele albe cu reducerea CAS-ului

scris de C.P.
3 afisari

Victor Ponta susține necondiționat proiectul de reducere cu cinci puncte procentuale a CAS-ului. Premierul se declară încrezător în adoptarea acestuia de către Camera Deputaților.

Victor Ponta susține reducerea CAS-ului.

Victor Ponta susține reducerea CAS-ului.

„Ieri Senatul a aprobat încă o dată reducerea contribuțiilor de asigurări sociale. Mă bucur că am reușit cu majoritatea actuală să trecem această lege. Sunt convins că o trecem și la Camera Deputaților, indiferent de opoziția oricui față de acest lucru, pentru că este necesar și putem să facem și să aplicăm această reducere fiscală”, a declarat Victor Ponta.

Proiectul de lege privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale a fost adoptat luni de Senat, în forma trimisă inițial spre promulgare, respingând astfel cererea de reexaminare a proiectului formulată în luna iulie de președintele României.

Legea a trecut cu 96 voturi pentru, unul împotrivă și două abțineri. După votul din Senat, și Camera Deputaților urmează să se pronunțe cu privire la acest subiect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult