Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Năstase şi-a pierdut calitatea de membru al PSD

Ponta: Năstase şi-a pierdut calitatea de membru al PSD

scris de A.B.
7 afisari

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că Adrian Năstase şi-a pierdut calitatea de membru al PSD din momentul în care a primit condamnarea definitivă.

ponta

foto: ziare-pe-net.ro

Premierul Victor Ponta a dezvăluit, într-un interviu pentru „El Pais”, că fostul premier Adrian Năstase, care a încercat să se sinucidă, şi-a pierdut calitatea de membru al PSD din momentul în care a primit condamnarea definitivă. “Din păcate, Adrian Năstase nu mai este membru al PSD. Potrivit statutului partidului, el a pierdut calitatea de membru al partidului în momentul în care a primit condamnarea definitivă”, a explicat Ponta. „Respect decizia instituţiilor statului, dar este vorba de un moment dificil pentru mine şi pentru partid. În perioada lui Năstase, România a intrat în NATO şi s-au încheiat negocierile cu Uniunea Europeană. Trebuie să ne amintim de momentele pozitive”, a spus Ponta. Condamnarea pentru finanţarea ilegală a partidului, în timpul campaniei electorale, există şi în alte ţări europene. Probabil, modalitate de finanţare a campaniilor electorale este o problemă în toate democraţiile, a completat liderul PSD.

6 comentarii

Pribeagul 28-06-2012 - 18:17

Ha, ha, ha…

🙂 🙂 🙂 🙂 …

Directorul unei foarte mari companii de stat venea la lucru în fiecare dimineață cu mașina de servici. Când ajungea la poartă, bariera se ridica instantaneu iar portarul dădea binețe:

– Bună dimineața, Domnule Director! Să trăiți! Să trăiți!

Intr-o dimineață, ca să-și mai limpezească mintea și să mai scape de stres, directorul hotărăște să vină pe jos la servici, mai ales că stătea și destul de aproape. Ajunge în dreptul barierei și este văzut de portar:

– Ce-i bă, Pulică! Nu mai ești director?

BULA 28-06-2012 - 19:42

Ponta n-a miscat un deget ca sa-l scape pe Nastase de puscarie. Asta ca sa stim cu cine avem de-a face. Putea sa-l caute pe Basescu la dosar si sa-l stranga cu usa, dar i-a convenit mai bine asa. Putea sa-i ia de galci si pe procurori sau pe judecatori, ca toti au bube in cap.

urbos 28-06-2012 - 20:39

Ba schizofrenicule, daca se baga nu era bine, ca isi batea joc de lege etc, daca nu se baga e si mai nasol ca ti se pare tie ca cine stie cu cine ai de-a face.
Ma vierme ma, omoara-te ma scarba dreacu. Cum suporta pamantu o urdoare ca tine?

BULA 28-06-2012 - 20:50

Securistule, astia de la butoane se joaca cu legile cum vor ei. Asta nu era o problema. Toti sunt penali si isi dau in cap cu legea cand au ocazia. Dar Ponta dorea enorm de mult functia suprema si fostul lui conducator la doctorat il incomoda. I-a picat bine lucratura lui Base la adresa lui Nastase. De astfel de oameni depindem noi. E ca in jungla.

digital 28-06-2012 - 20:59

ce de scenarită ai în khaaap!
kontrol periodic mai faci,mă bulane?!
prea ți s-au adunat,dar tu nu ,și nu!
kontrol băiete,just kontrol!

jan dinu 28-06-2012 - 21:06

Te pling iubite infractor …
Cu lacrimi de crocodil te-ador …
Stai linistit la penitenta unde stai …
La ieshire – pulimea – te primeste ca in rai !..
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult