Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Nu am politizat absolut deloc performanțele Simonei Halep

Ponta: Nu am politizat absolut deloc performanțele Simonei Halep

scris de S. P.
4 afisari

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni seara, la RTV, că faptul că te mândrești cu performanța unui sportiv ține de mândria națională.

Ponta: Nu am politizat absolut deloc performanțele Simonei Halep

Ponta: Nu am politizat absolut deloc performanțele Simonei Halep

Premierul a mai spus că el nu a politizat absolut deloc performanțele Simonei Halep.

” Eu cred că pentru ea a fost un lucru extraordinar că atât de mulți români au fost acolo și strigau Simona, Simona (…) Ea are un psihic foarte puternic și cred că i-a plăcut acest lucru.(…) Erau acolo și suporteri și oameni din familie și politicieni, era și Crin Antonescu, de exemplu, era și Mircea Geoană. Dacă eu aș spune că din cauza lui Crin ați zice că sunt căzut în cap, nu ? Sau din cauza altcuiva. Dincolo de asta, faptul că te mândrești cu sportivi e un lucru care ține de mândria națională”, a afirmat Ponta, întrebat dacă el crede că i-a purtat ghinion Simonei Halep în finala de la Roland Garros, așa cum au susținut anumite voci.

Premierul a adăugat, totodată, că nu a încercat „absolut deloc” să politizeze performanțele Simonei Halep, întrebat în acest sens. „Nu m-ați văzut dând declarații, sărind peste Simona în arenă. Am vorbit la telefon înainte de meci, o felicit pe ea, pe președintele Federației, așa cum îi felicit în general pe sportivii români care au rezultate.(…) Dar dincolo de aceste lucruri care țin de funcția de prim-ministru, marea pasiune a vieții mele este sportul”, a declarat premierul.

Victor Ponta a precizat, în context, că racheta de tenis a Simonei Halep pe care o păstrează în cabinetul de la Palatul Victoria a primit-o de la aceasta încă din luna decembrie a anului trecut, dar și că deplasarea pe care a făcut-o alături de soția sa, Daciana Sârbu, la Paris, la finala Roland Garros, a fost din bani personali, scrie Agerpres.

1 comentariu

UnUL 11-06-2014 - 14:25

Nu, sigur că nu; nici ale gimnastelor. (???!!!)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult