Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta nu îl vrea pe Săpunaru la Transporturi

Ponta nu îl vrea pe Săpunaru la Transporturi

scris de M.A.
7 afisari

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Săpunaru să preia postul de ministru al Transporturilor şi i-a cerut preşedintelui PNL, Crin Antonescu, o altă nominalizare.

Ponta nu îl vrea pe Săpunaru la Transporturi

Ponta nu îl vrea pe Săpunaru la Transporturi (foto: ziaruldevrancea.ro)

„Premierul a transmis preşedintelui PNL că nu este de acord ca Nini Săpunaru să preia funcţia de ministru al Transporturilor şi a cerut o altă nominalizare„, au declarat au declarat agenţiei Mediafax surse politice.

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, către forurile de conducere ale partidului, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord şi că a fost autorizat să anunţe acest lucru.

Joi seara, premierul Victor Ponta a evitat să comenteze această informaţie.

Conducerea PNL urmează să analizeze duminică propunerea pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Premierul Victor Ponta a anunţat că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că PNL va propune un lider liberal pentru şefia Transporturilor duminică după prânz, după o discuţie care va avea loc, dimineaţa, în Consiliul Naţional al PNL.

3 comentarii

pathfinder 23-08-2013 - 16:10

Deci nu mai merge: … o mana o spala pe cealalta si sapun(ar)u’ pe amandoua?!?
Nasol.

UnUL 23-08-2013 - 18:20

Și Victoraș îl săpuni pe Săpunaru.

CONGO 24-08-2013 - 01:30

daca nu cumva ma insel, imi pare ca nu prea tii cu liberalii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult