Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS

Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS

scris de S. P.
3 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu se impun taxe noi ca măsuri compensatorii la reducerea CAS.

Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. CE ne-a cerut să ne încadrăm în deficit

Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. CE ne-a cerut să ne încadrăm în deficit

Victor Ponta a mai arătat că reprezentanţii CE au cerut Guvernului să se încadreze în prevederile Tratatului Fiscal în ceea ce priveşte limitele de deficit.

Întrebat dacă se impun noi taxe ca măsuri compensatorii pentru adoptarea reducerii CAS, Ponta a răspuns: „Nu. Nu se impun. Ideea este că în final trebuie să rămânem în aceeaşi limită de deficit”.

„Haideţi să fim serioşi şi să discutăm la final. Evident, cei de la FMI şi CE în special -mai puţin cei de la FMI – ne-au cerut să ne încadrăm în Tratatul fiscal care priveşte limitele de deficit. Cum o facem, astea sunt lucruri pe care le discutăm în această perioadă”, a adăugat Ponta, citat de Mediafax.

El a arătat că a sesizat existenţa unor diferenţe de opinie legate de adoparea acestei măsuri.

„Ideea e următoarea: întâi şi întâi am văzut că a existat un sprijin extraordinar şi le mulţumesc şi celor din Parlament şi din mass-media care ne-au sprijinit să discutăm cu FMI reducerea CAS. Acum, dacă vrem să le reducem, am văzut deodată că în special o anumită parte au sărit pe noi, aoleu, nu reduceţi CAS, că nu ştiu ce o să se întâmple. Intrăm iarăşi în povestea strict politică cu bască, fără bască. S-a făcut şi moţiune de cenzură contra noastră că nu reducem CAS. Acum, dacă le reducem, probabil se va face moţiune că de ce le-am redus”, a mai spus Ponta.

4 comentarii

CONGO 04-06-2014 - 11:35

Ponta: „Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS”
Dar nu spune nimic de majorarea taxelor vechi, de ce?

misu 04-06-2014 - 11:56

Domnule Ponta, incetati sa mai siluiti sensul cuvintelor din limba romana! Incetati sa-i mai considerati pe cetatenii Romaniei idioti!

Tara trebuie sa scape urgent de aceasta catastrofa numita „ponta”. Am devenit oaia neagra a Europei cu perspective de reabilitare politica si economica derizorii. Dupa Iliescu si Nastase, al treilea mare ghinion pentru Romania il reprezinta acest iresponsabil si parsiv Ponta care „intamplator” face parte din aceeasi familie politica kripto-securisto-comunista PCR,FSN,PDSR,PSD.
La contractarea datoriei de la FMI si cedarea Romaniei la tona, litru, mc si mp cand ne-ati intrebat? Dar cand ati hotarat sa intram in UE & NATO ne-ati intrebat?

BULA 04-06-2014 - 12:26

Taxa pe sughitat cand o puneti ? Sau pe cascat….

ionisus 04-06-2014 - 12:50

Solutie pentru redresare economica: taxa pe minciuna, pe manipulare, pe tradare, pe vanzarea de neam si de tara, pe prostirea „fomistilor” care voteaza „berea si micul”! Vor fi atatia bani la buget incat Romania, pe langa rezolvarea tuturor problemelor economice, sociale, triplarea pensiilor si a salariilor,etc. va imprumuta fmi-ul cu sume de ordinul trilioanelor de $USA! Solutii, exista, trebuie doar sa se vrea!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult