Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta ordona mersul pe jos in curtea partidului

Ponta ordona mersul pe jos in curtea partidului

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Toata lumea va intra pe jos in sediul central al PSD din Kiseleff, lasandu-si masina la intrare, cu exceptia lui Ion Iliescu, fostul sef al partidului avand aceasta permisiune.


Aceasta este prima schimbare propusa de proaspatul presedinte al PSD Victor Ponta. „O sa vedeti deja prima schimbare, poate n-o sa mai intre nimeni cu masina pana aici, in afara de domnul presedinte Iliescu, bineinteles. Toti ceilalti o sa intram pe jos. Asa o sa aratam si noi ca un partid social-democrat „, a decretat Victor Ponta luni inaintea primei reuniuni a noii conduceri a partidului. „Daca imi sustine domnul secretar general aceasta idee, o să fiu foarte fericit”, a continuat Ponta, iar Liviu Dragnea, care se afla langă el, i-a raspuns ca el deja a intrat pe jos. Imediat s-au raliat acestei propuneri Nicolae Banicioiu si Rovana Plumb.

 

 

0 comentariu

Liviu 24-02-2010 - 22:55

Normal, mai trebuie sa mai controlezi din cand in cand si personal ce se intampla pe plantatie … Iar cum noi suntem niste slugi smechere perfecte care suntem in stare ca mai degraba sa ne distrugem neamul decat sa devenim liberi cu adevarat atunci nu este de mirare ca le-a placut ce au vazut !

P.S. Da’ ce le-o fi placut mai mult si mai mult „licuricilor”, linsul sau – vorba lui Basescu – suptul ?!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult