Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Parlamentarii Puterii vor fi păziţi cu armata să nu voteze moţiunea de cenzură

Ponta: Parlamentarii Puterii vor fi păziţi cu armata să nu voteze moţiunea de cenzură

scris de B.C.R
0 afisari

Parlamentarii Uniunii Social-Liberale (USL) au deja pregătit un text al moţiunii de cenzură pe care o vor depune după ce Guvernul îşi va angaja răspunderea pentru modificările aduse Codului Fiscal, însă senatorii şi deputaţii Puterii „nu vor fi lăsaţi să voteze”, a declarat, duminică, preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, citat de Agerpres.

victor ponta„Au lucrat deja colegii noştri, domnul Cindrea (deputatul PSD Ioan Cindrea – n.r.), doamna Mariana Câmpeanu (deputat PNL – n.r.), deci o echipă comună a USL„, a anunţat Ponta, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, deşi parlamentarii de la Putere sunt nemulţumiţi de măsurile Guvernului, „nu vor fi lăsaţi, de conducerile partidelor lor, să voteze moţiunea de cenzură”.

„Nu vor fi lăsaţi să se ridice din bănci, vor fi păziţi acolo de doamna Udrea, de domnul Oprea, bănuiesc că va aduce şi armata ca să-i păzească pe parlamentari să nu se ridice din bănci. Dacă i-ar lăsa să se ridice din bănci, în mod sigur ar vota împotriva acestei modificări”, a susţinut liderul PSD.

Ponta a negat începerea unor negocieri cu alte grupuri parlamentare pe tema unei moţiuni de cenzură.

2 comentarii

coco 27-02-2011 - 18:58

SI DACA NU IAR PAZI , CE CREDETI CA -I DUCE MINTEA LA CEVA BUN?Asta e de ochii lumii , ca nau nici un gand sa renunte la ciolan! Las sa moara de foame amaratii, ei sa se imbuibe , mancand casele vaduvelor , si luand de la gura orfanilor! VAI DE CEI CE OPRESC PLATA MUNCITORILOR!! E UN PACAT STRIGATOR LA CER!!! Va veni timpul sa dea socoteala in fata CURTII MARTIALE!

caramache 28-02-2011 - 07:05

Problema e ca PSD si PLN nu au un program de scoatere a tarii din marasmul economic in care se afla si nu au votanti suficienti. Toata clasa politica este aservita intereselor neocoloniale din Vest.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult