Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: PP-DD va fi a doua forţă politică după locale

Ponta: PP-DD va fi a doua forţă politică după locale

scris de A.B.
2 afisari

Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că din analizele pe care le are, atât la nivelul consiliilor judeţene, cât şi în Bucureşti, Partidul Poporului se prefigurează ca fiind cea de-a doua forţă politică după USL.

presedintele psd victor ponta Victor Ponta a anunţat, la RRA, că, din analizele pe care le are, PP-DD va fi a adoua forţă politică din România după alegerile locale. Cu toate acestea, liderul PSD a anunţat că USL nu va face alianţă nici cu acest partid.

„Din analizele noastre, la alegerile locale, votul politic va fi compensat foarte mult de votul pentru persoane, pentru că oamenii votează dincolo de partid în foarte multe cazuri, mai ales la consiliile judeţene, primării. Din primul tur, majoritatea primarilor îşi vor reconfirma mandatele, puţini dintre ei vor pierde, în schimb mulţi nu vor avea consiliu local. Probabil că votul politic va merge spre USL, Partidul Poporului şi probabil PDL va fi pe locul al treilea”, a susţinut Ponta.

Totodată, el şi-a exprimat regretul că se prefigurează ca fiind o viitoare forţă pe scena politică un partid populist care nu are o problemă neapărat de responsabilitate.

„Şi PDL se comportă mai rău decât Partidul Poporului, pentru că vorbeşte despre salarii şi pensii ştiind că acum bugetul este destul de gol. (…) Da, cred că în multe consilii judeţene din ţară, chiar şi la Bucureşti a doua forţă politică după USL va fi Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu şi aceasta este numai vina celor de la PDL”, a spus liderul USL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult