Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Prin deciziile PDL, îmi dau seama că se face dreptate

Ponta: Prin deciziile PDL, îmi dau seama că se face dreptate

scris de A.B.
91 Afisari

Evenimentele din aceste zile din cadrul PDL, în care membrii partidului se pulverizează şi se acuză de problemele semnalate anterior de presă şi opoziţie, creează sentimentul că se face dreptate, spune Victor Ponta. 

ponta„Nu mă bucur în general de răul altora, însă am o fire justiţiară şi sunt foarte fericit când se face dreptate. Cred că ce se întâmplă în acest moment cu PDL, toţi aceşti oameni care se pulverizează şi se acuză de ceea ce mass-media şi opoziţia le spuneau de atâta timp, îmi creează sentimentul că se face dreptate. Mai este însă un pas mare până la dreptatea juridică, pentru că cei care au încălcat legea şi au făcut averi şi au distrus vieţi ar trebui să plătească juridic”, a spus Ponta, la Antena 3. Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare. Fostul premier a mai spus că actuala conducere va asigura interimatul până la congres şi că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

2 comentarii

lica 15-06-2012 - 10:35

PDL=USL=ACEEASI MIZERIE. S-A EXECUTAT ROTATIA MINCINOSILOR SI A HOTILOR.

Mishu 15-06-2012 - 11:48

Ce zisasi muica? O sa vezi tu ca pedelul se reformeaza si el, din interior (scapa si ei de sub tutela batrinilor PCR/FSN). Apoi veti vedea o coalitie democratica mare (USL-PDL). In vestul continentului astfel de coalitii sint la ordinea zilei.

La munca fratilor, istericalele nu va ajuta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS