Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Scandalul Năstase nu impune înlocuirea lui Rus

Ponta: Scandalul Năstase nu impune înlocuirea lui Rus

scris de A.B.
7 afisari

Premierul Victor Ponta nu consideră că se impune o remaniere a ministrului de Interne, Ioan Rus, ca urmare a scandalului legat de procedura de punere în aplicare a mandatului de executare a pedepsei în cazul lui Adrian Năstase.

rus

foto: stiri.com.ro

Liderul PSD Victor Ponta nu crede că este necesară înlocuirea ministrului Ioan Rus, în urma scandalului Adrian Năstase. Ponta a fost întrebat de ziarişti dacă apreciază că se impune sau dacă se gândeşte la remianierea ministrului de Interne, Ioan Rus, din funcţia pe care o ocupă, ca urmare a scandalului legat de cazul Năstase. „Nu”, a replicat scurt Ponta. De asemenea, el a precizat că nu comentează cazuri aflate în atenţia justiţiei. „Eu cred că Ministerul de Interne şi, de asemenea, medicii şi-au făcut datoria. Nu pot să vă spun nimic altceva, orice anchetă… nu am dreptul eu ca prim-ministru să vorbesc despre anchete”, a declarat Ponta pentru Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult