Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta schimba strategia. PSD isi scoate frumoasele la inaintare

Ponta schimba strategia. PSD isi scoate frumoasele la inaintare

scris de Ziua Veche
4 afisari

Cea mai buna prietena a lui Radu Mazare, deputatul constantean Antonella Marinescu, alaturi de deputatul de Buzau Carmen Ileana Moldovan si cu deputatul Adrian Solomon vor asigura in aceasta sesiune parlamentara comunicarea la nivelul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor. Cu doua doamne pe post de comunicatori pesedistii spera sa-si imbunatateasca simtitor imaginea.

 

 

Antonella Marinescu este cea care i-a propus, mai in gluma, mai in serios, lui Victor Ponta inainte cu o luna de Congres sa isi depuna candidatura in ideea de a se schimba ceva in partidul asta asa incat sa nu mai fie asociat cu vechiul Partid Comunist. Inainte ca Ponta sa se decida sa candideze, Marinescu agreea ideea ca Miron Mitrea isi depusese candidatura pentru sefia partidului si s-a declarat de partea sa chiar daca aceasta a lipsit din motive obiective de la Congres lasand locul altui coleg pesedist primar al unei comune din Constanta.

Carmen Moldovan a aparut initial pe lista depusa de Cristian Diaconescu, insa, surse din partid ne-au spus ca deputatul de Buzau nici macar nu avusese vreo discutie in acest sens. Sursele noastre ne-au precizat si faptul ca cei trei l-au inlocuit din functie pe deputatul Cristian Dumitrescu sustinut in partid numai de Mircea Geoana. Dumitrescu nu prea si-a justificat pozitia de purtator de cuvant al deputatilor pesedisti asta desi, sursele ziuaveche.ro ne-au spus ca a fost ziarist pana in 1989 la Scanteia Tineretului, iar din aprilie 1990 a scris la Revista Natiunea a lui Iosif Constantin Dragan cu pseudonim. Aceleasi surse ne-au spus ca in septembrie 1990 a fost trimis la un curs de diplomatie in Franta la interventia lui Mircea Geoana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult