Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta şi Băsescu, înţepături în ziua alegerilor

Ponta şi Băsescu, înţepături în ziua alegerilor

scris de A.B.
1 afisari

Traian Băsescu i-a invitat pe ziarişti la o cafenea dintr-un hipermarket, după ce şi-a terminat de făcut cumpărăturile. Comentariile pe marginea acestui subiect nu au întârziat să apară. Băsescu a ieşit la cumpărături să cheltuie cei 8% daţi la salariu de Guvern, a spus Ponta.

basescu

foto: bzi.ro

Traian Băsescu a mers să cheltuie cei 8% primiţi la salariu în plus începând cu iunie din partea Guvernului Ponta”, a comentat premierul ieşirea preşedintelui la cafea cu ziariştii. “Păi ce să facă altceva preşedintele, cei mai poate să facă altceva? Eu într-un fel mă gândesc că e un preşedinte fericit, pentru că am mers de multe ori de când sunt prim-ministru cu Daciana şi cu copiii şi la mall şi la cumpărături şi nu a venit nimeni de la presă după noi. Probabil că dânsul e mult mai popular şi de aia… sau poate că noi nu vă anunţăm când ne ducem?”, a întrebat Ponta. Ironic, el a spus, pentru Mediafax, că procedează bine preşedintele că face cumpărături. “De altfel, a primit un salariu cu 8% mai mare începând cu luna iunie şi domnul preşedinte, probabil că cheltuie ce a primit de la Guvernul Ponta”, a completat premierul. Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din Bucureşti, el invitându-i apoi pe ziariştii prezenţi să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat şi reportofoane.

3 comentarii

ciufulici 10-06-2012 - 20:10

Ponta e prostanac! Mai prostanac decat Geoana.

digital 10-06-2012 - 20:15

da,mă,e prostănacul care o să v-o tragă în rât!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-06-2012 - 20:30

Sa va ajute SFANTUL DUMNEZEU distinse D-le T. Basescu sa ajungeti sa cheltuiti din cei 8% pe care PM . PONTA va o restituie, ca daca ramanea dl. Boc mai LUA 8% ! Sa VA FIE RUSINE ! NE-ati INSELAT ASTEPTARILE, NE-ATI MINTIT !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult