Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Sunt hotărât să rămân prim-ministru. ULTIMELE declarații

Ponta: Sunt hotărât să rămân prim-ministru. ULTIMELE declarații

scris de A.P.
7 afisari

Victor Ponta nu se retrage, nici din funcția de prim-ministru și nici de la șefia PSD, contrar bursei zvonurilor. „Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân”, a declarat marele perdant al alegerilor prezidențiale.

Victor Ponta nu se retrage.

Victor Ponta nu se retrage.

Cele mai importante declaraţii ale lui Victor Ponta:

-„Îl felicit pe domnul Iohannis, este un preşedinte legitim şi sunt convins că va face tot ce ţine de domnia sa pentru a face bine României.”

-„Îmi exprim dorinţa de dialog cu noul preşedinte legitim al României.”

-„România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate. Personal mi-ar fi cel mai uşor şi cel mai simplu şi cel mai de dorit, cel puţin pentru familia mea, să mulţumesc celor cu care am lucrat până acum, dar (n.r. Victor Ponta şi-a întrerupt discursul pentru a atenţiona o persoană din sală că îl deranja) … aşa cum noi respectăm votul dat ieri, românii au votat în 2012 pentru o coaliţie de guvernare şi un Guvern şi ne-o vom face în continuare. Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru.”

-„Este evident că România are nevoie de o nouă legislaţie privind votul din diaspora.”

-„Mâine vom vota în Parlament respingerea legii amnistiei.”

Liderii organizaţiilor din teritoriu ale Partidului Social Democrat au comentat, luni, rezultatul alegerilor prezidenţiale, în urma cărora candidatul partidului s-a plasat pe locul al doilea şi eventuala demisie a acestuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult