Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta susține continuarea guvernării în formula USL

Ponta susține continuarea guvernării în formula USL

scris de C.S.
15 afisari

Victor Ponta a declarat, joi, că doreşte continuarea guvernării „în formula USL” şi că va face toate eforturile care ţin de el şi de PSD pentru ca Uniunea să treacă şi peste această criză.

Premierul Ponta susține continuarea guvernării alături de PNL.

El a arătat, la Antena 3, că „seminţele dezbinării” sădite de Băsescu în minţile unora prind roade.

„Vreau în acelaşi timp să fim toţi la guvernare, nu doar dimineaţa şi după-masa, iar seara unii să fie în opoziţie, deoarece aşa s-a întâmplat în cazul CDR şi al Alianţei D.A. şi lucrurile nu s-au terminat cu bine”, a adăugat liderul PSD.

El a mai afirmat că acele persoane care vorbesc despre ruperea USL fac jocul lui Traian Băsescu.

Ponta a spus că intenţionează să aibă o nouă întâlnire cu Crin Antonescu, atunci când liderul liberal va reveni în ţară.

5 comentarii

urbos 13-02-2014 - 14:59

Intre timp tovarasu Blaga a latrat la Basescu.

UnUL 13-02-2014 - 16:44

C u r Bubos, văd că pentru un animal ca tine toată lumea nu poate decât lătra, grohăi, etc. Cred că transpui la alții sunetele pe care le scoți tu.

urbos 13-02-2014 - 16:46

Vezi ba tartane ca incearca Blaga sa se repozitioneze, dormi?

CONGO 14-02-2014 - 01:38

Aceasta criza o sa treaca cu timpu, dar si domnu Antonescu trebuie sa stea un pic mai aplecat si cu picerele bine raschirate

costel 13-02-2014 - 20:54

Ne intrebam siderati cum managerul privat DOROBANTU VALENTIN impus de puscariasul Fenechiu la conducerea CFR Calatori in ianuarie 2013, platit regeste din bani publici(peste 9000 de euro lunar)mai conduce si acum acesta societate , in conditiile in care si ultimul acar de la CFR stie ce „invarteli” face acesta.
Mai mult, managerul privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, îşi continuă nestingherit, repet , nestingherit, chiar sub nasul ministrului Ramona Mănescu, aranjamentele şi ingineriile feroviare prin care urmăreşte să tragă pe linie moartă compania de stat ?
Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează la CFR Calatori se crede intangibil, laudandu-se ca el are „spate” si ca Ministrul Transporturilor nu poate sa se atinga de el .
Oare DNA-ul poate ? Au toate motivele sa o faca .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult