Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Suspendarea preşedintelui este o treabă foarte serioasă

Ponta: Suspendarea preşedintelui este o treabă foarte serioasă

scris de A.B.
5 afisari

Victor Ponta  consideră că tema suspendării preşedintelui nu este una ridicolă, aşa cum a catalogat-o Traian Băsescu, ci una foarte serioasă. Premierul a subliniat însă că nu se va ajunge la suspendare pe motivul reprezentării României la Consiliul European.

ponta

foto: cronicadeiasi.com

Premierul Victor Ponta nu ia în râs problema suspendării preşedintelui. „Suspendarea nu e o temă ridicolă, este foarte serioasă. Sunt convins că nu se va ajunge la suspendare, cel puţin nu din motivul reprezentării la Consiliul European. Eu voi participa, disputa se va încheia”, a spus pentru Realitatea TV, şeful Executivului. În privinţa ironiilor pe care i le-a adresat Băsescu, Ponta a declarat că e stilul inconfundabil al preşedintelui. „Nu am pretenţii să se schimbe. Dar sunt convins că sunt obligat să mă port ca premier chiar când preşedintele nu se comportă ca un preşedinte. E încă foarte supărat pe ce s-a intamplat duminică, pot să înţeleg atacurile la adresa mea”, a conchis Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult