Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta Texanul, paznicii de la ONU și povestea pozei cu Obama

Ponta Texanul, paznicii de la ONU și povestea pozei cu Obama

scris de D.S.S.
25 afisari

Ponta Texanul și povestea pozei cu Obama. Jurnalul de călătorie al premierului s-a îmbogățit cu imagini proaspete, demne de toată lauda. Inspirat de imortalizarea familiei Obama, Victor Ponta s-a pozat, se pare, alături de întreg personalul ONU.

Ponta s-a pozat cu paznicii de la intrarea ONU.

Ponta s-a pozat cu paznicii de la intrarea ONU.

Din păcate, doar paznicii de la intrarea în sediul organizației de la New York au acceptat să se lase fotografiați de premier.

Odiseea Ponta pe tărâm american nu se încheie, însă, aici. Prim-ministrul a poposit și pe meleagurile petroliștilor get-beget, tocmai în îndepărtatul, dar însoritul Texas. Prilej bun de a se afișa la brațul soției Daciana, în chip de J.R. Ewing, malefic și mândru de pălăria cu boruri largi și iz… minoritar.

pontaa

Pe măsură ce vizita mai mult sau mai puțin oficială în SUA se apropie de final, apar și alte dezvăluiri interesante cu privire la celebra imagine în care Victor Ponta apare alături de președintele american Barack Obama și soția sa. Deși fotografia sugera o întâlnire între premierul român şi liderul de la Casa Albă, în realitate a fost o poză de protocol de la primirea invitaţilor la o recepţie oficială şi nimic mai mult.

ponta-obama

 

Toţi cei 120 de şefi de state şi de guvern participanţi la Adunarea Generală ONU au făcut poze similare. Toţi invitaţii la dineul oficial au fost întâmpinaţi de gazde – soţii Obama – şi toţi au făcut câte o poză similară.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult