Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Toţi parlamentarii să voteze moţiunea USL

Ponta: Toţi parlamentarii să voteze moţiunea USL

scris de A.B.
3 afisari

Liderul PSD, Victor Ponta, cheamă toţii parlamentarii, indiferent de culoarea politică, să voteze moţiunea de cenzură a USL.  

victor pontaPonta le recomandă tuturor parlamentarilor, indiferent de partidul din care fac parte, să vină la votul moţiunii de cenzură şi să nu-şi bată joc de cei care i-au ales.

USL are în acest moment 224 de membri în grupurile parlamentare şi  dacă moţiunea de cenzură va trece de Parlament, suferinţa românilor va fi scurtată cu şase luni”, apreciază şeful PSD.

El a întărit că toţi cei 224 de membri ai grupurilor USL vor fi prezenţi şi vor vota moţiunea de cenzură.

“Nu sunt suficienţi, până la 231 mai sunt şapte. Dar nu am obosit şi nu voi obosi până vineri să fac un apel la toţi parlamentarii, fie că sunt PDL, fie că sunt UDMR, UNPR, minorităţi, să nu-şi bată joc de cei care i-au ales, să se ridice din bancă să voteze”, a spus, pentru Agerpres, Ponta.

Dacă ei cred că guvernul Ungureanu, iată, face numai lucruri bune, să-l susţină pe dl Ungureanu, dacă cred că acest guvern e un pericol pentru România, a completat liderul PSD.

În opinia sa, aceasta este şansa de a scurta cu şase luni această situaţie.

“Toată lumea ştie că acest guvern se schimbă, acum stă în mâna parlamentarilor să-şi facă datoria faţă de oameni şi să scurteze cu şase luni suferinţa României. Pot să fiu sigur să mă gândesc şi la suferinţa PDL care se va scurta cu şase luni, dar asta e deja problema lor, nu a noastră”, a declarat preşedintele PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult