Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Transferurile către USL trebuie să înceteze

Ponta: Transferurile către USL trebuie să înceteze

scris de A.B.
6 afisari

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a pus piciorul în prag. El a atenţionat, la întâlnirea grupurilor parlamentare USL din Camera Deputaţilor, că perioada de transferuri de la putere la opoziţie trebuie să înceteze, precizând că acei aleşi locali care au venit în USL au fost primiţi în urma unei analize.

victor pontaLiderul PSD a explicat că aleşii locali care s-au alăturat USL în această perioadă au venit pe baza unei analize, fie a fost vorba de PNL sau PSD.

“Sunt absolut de acord cu ideea că perioada de transferuri trebuie să înceteze, că cei care suntem acum şi ne batem acum aceştia vor fi şi candidaţii USL, nu alţii care vin la final”, a spus Ponta.

El a precizat că parlamentarii puterii au ocazia, la moţiunea de cenzură, să îşi salveze demnitatea şi onoarea faţă de cei care i-au votat şi să se ridice din bănci să voteze.

„Dacă trece moţiunea de cenzură, ne vedem aici, pentru învestirea unui Guvern care să organizeze cât mai rapid alegerile corecte, dacă nu trece, toţi cei care sunteţi prezenţi veţi fi în teritoriu pentru a câştiga alegerile locale, după care şi pe cele parlamentare”, a spus Ponta.

Liderul PSD a anunţat că miercuri după-amiază USL va depune moţiunea de cenzură, cele trei teme ale documentului fiind planul Guvernului Ungureanu de a vinde ce mai este de vândut, modul în care se cheltuie banul public şi încălcarea principiului constituţional al autonomiei universitare, prin încălcarea Legii educaţiei, pentru sprijinul UDMR.

1 comentariu

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 18-04-2012 - 14:22

„Preşedintele PSD, Victor Ponta, a pus piciorul în prag.”, scrie madam A. Mazilu. Draga doamna, d-ta ai mincat ceva stricat de Pastele care abia a trecut? USL-ul nu va opri viermuiala asta de la un partid la altul pentru simplul motiv ca aceste doua partide sunt unul si acelasi FSN, acesti nemernici se stiu intre ei, sint ca fratii, au aceleasi blanuri de lupi mirsavi pe ei, stiu aceleasi procedee de a fura din banul statului, ei fiind buni si la un partid si la altul pentru ca ei fac acelasi lucru de 22 de ani. Ce nu va este clar? Ce-mi este psd-ul, ce-mi este pdl-ul: tot un drac! Hemoragia pdl-ista la usl nu se va opri aici, pdl-ul neavind alt viitor decit tot sub poalele lui nea Nelu, care inca mai conduce acest partid putred si urit mirositor. Ponta nu e decit un pion nenorocit de sacrificiu care nu reprezinta nimic. Eu iti inteleg efortul d-tale, doamna Mazilu, de a te baga in ochii usl-ului pentru vreun ciolanas, dar n-ai de unde, inca; coada e luuuuunga si sint alti „jurnalisti” in fata d-tale care asteapta la rind si fac osanale ca acestea ale d-tale de azi, ca, doar-doar sa le pice si lor niste firimituri. In ce hal ati ajuns jurnalistilor. Asa va trebuie daca nu aveti un sindicat al vostru si traiti la mina patronilor hulpavi si aserviti precum „cirpele”, puterii, indiferent care ar fi ea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult