Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Trebuie să le luăm înapoi banii furaţi

Ponta: Trebuie să le luăm înapoi banii furaţi

scris de M.A.
4 afisari

„Cei care au greşit politic, vor plăti cu funcţiile. Cei care au încălcat legea, să plătească în faţa legii. Pe cei care au greşit Justiţia trebuie să-i pedepsească nu doar să ajungă în puşcărie, ci trebuie să le luăm banii furaţi înapoi, pentru că i-au luat de la voi”, a afirmat sâmbătă Victor Ponta.

Victor PontaLiderul PSD le-a spus, sâmbătă, celor peste 5.000 de oameni prezenţi la mitingul electoral al USL de la Suceava că trebuie „să rupă blestemul” şi s-a angajat în faţa acestora că toţi cei care au greşit vor plăti, politic sau în faţa legii, transmite Agerpres.

El l-a criticat dur pe liderul judeţean PDL Suceava, Gheorghe Flutur, pe care l-a acuzat că a furat şi a minţit, dar şi pe primarul PDL Suceava, Ion Lungu, care „este mai rău şi mai slugarnic” decât Boc.

„Am fost şi sunt om al legii şi pot să spun că am întâlnit mulţi hoţi în viaţa mea, dar niciunul mai mare decât Flutur. Sunt om politic şi recunosc că am întâlnit mulţi mincinoşi în viaţa mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit mulţi miniştrii, dar niciunul care să omoare găinile oamenilor şi să vândă apă chioară şi apoi să bage milioane în buzunar pe necazul dumneavoastră. L-am cunoscut şi îl cunosc pe Emil Boc, slugarnic, mincinos, dar primarul Ion Lungu e mai rău decât Boc. Când aude de Flutur, parcă aude Boc de Băsescu”, a spus Victor Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult