Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Un bun lider al opoziţiei ar fi Mihai Răzvan Ungureanu

Ponta: Un bun lider al opoziţiei ar fi Mihai Răzvan Ungureanu

scris de A.B.
7 afisari

Victor Ponta apreciază faptul că Mihai Răzvan Ungureanu a reintrat în politică, el opinând că fostul premier poate fi un bun lider al opoziţiei cu care ar avea relaţii foarte bune.

ponta

foto: qmagazine.ro

„Am apreciat că domnul Mihai Răzvan Ungureanu a reintrat în politică. Eu, personal, cred că domnul Ungureanu poate fi un bun lider al opoziţiei şi că putem să avem relaţii politice – sigur, eu aflat la guvernare, domnia sa ca lider al opoziţiei – foarte bune, aşa încât, ce să zic, dacă eram în opoziţie, probabil mergeam şi eu ca domnul Ungureanu să mă leg imediat, să profit de o chestie împotriva puterii. Nu-i nimic de condamnat aici”, a declarat pentru Mediafax Victor Ponta. Ungureanu a fost prezent, luni seară, la manifestarea în sprijinul ICR, declarând că faptul că o astfel de instituţie ajunge să fie supusă arbitrariului politic este înjositor şi că atunci când într-o ţară cultura începe să deranjeze, nu mai poate vorbi despre democraţie. Ungureanu a spus că se asociază mişcării deoarece îşi doreşte o altfel de politică, este un cetăţean al acestei ţări, cunoaşte activitatea ICR îndeaproape. „Şi nu în ultimul rând, pentru că sunt prieten şi cu Horia (Horia Roman Patapievici, preşedintele ICR) şi cu Mircea (Mircea Mihăieş, vicepreşedinte ICR) şi cu toţi cei care sunt aici”, a spus Ungureanu.

1 comentariu

nimeni 19-06-2012 - 14:53

eu, personal, cred ca – cred ca , era suficient
un bun lider – este lider pentru ca-i cel mai bun- dar hai o limba ca nu se stie!
sunt prieten cu Horia si cu Mircea (limbaies) – evident, intelectual si tu victoras!

ponta are toate sansele sa-l depaseasca pe boc la cuvinte incrucisate.
evident, daca se dovedeste pot renunta la doctorat! asta-i cu adevarat de doctor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult