Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Ungureanu a adoptat stilul lui Traian Băsescu

Ponta: Ungureanu a adoptat stilul lui Traian Băsescu

scris de A.B.
4 afisari

După ce Ungureanu l-a trimis din nou la şcoală, Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns, şi el, premierului. De această dată nu printr-o scrisoare recomandată, ci prin intermediul presei.

 victor pontaVictor Ponta consideră că Mihai Răzvan Ungureanu a renunţat la ştacheta serioasă şi înaltă şi la discursul concret şi a adoptat stilul lui Traian Băsescu, agresiv cu adversarul, dar fără a răspunde la întrebări concrete.

 „Constat că domnul Mihai Răzvan Ungureanu a renunţat la ştacheta serioasă şi înaltă pe care eu voiam să purtăm discuţiile între primul-ministru în funcţie şi liderul opoziţiei propus pentru această funcţie, un nivel al discuţiilor care să se refere la lucruri foarte concrete, cum ar fi, spre exemplu, de ce a aprobat înfiinţarea unei facultăţi în limba maghiară pe criterii etnice”, explicat Ponta.

 Liderul PSD l-a acuzat pe Ungureanu de faptul că a adoptat stilul lui Traian Băsescu şi al PDL, respectiv un stil care implică agresivitate faţă de adversarul politic dar care, însă, eludează şi răspunsurile la întrebările concrete ale acestuia.

 „Dincolo de faptul că nu vrea să mai ţină discursul aşa cum ar trebui să fie, la un nivel al lucrurilor concrete, am văzut că domnul Ungureanu, ieri, a adoptat stilul Traian Băsescu sau stilul PDL: important este să fii agresiv cu adversarul şi să nu răspunzi la nicio întrebare”, a declarat Ponta pentru Realitatea Tv.

1 comentariu

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 05-04-2012 - 00:09

Stacheta intelectualitatii domnului copilot ( ginerica a parohului subtiat de voce, la vanatoare unde a fost confundat cu un porc.mistret) va avea ocazia virtuala sa traga ca l a galantere de pogonici cariciul cu care scade saptaminal in sondaje cu 2-4 procente. La amanuntul asta ar trebui sa raspunda meekul tetulescu !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult