Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Ungureanu îşi ia poşete în cap de la Udrea şi Anastase

Ponta: Ungureanu îşi ia poşete în cap de la Udrea şi Anastase

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Liderul PSD Victor Ponta susţine că premierul Mihai Răzvan Ungureanu primeşte câte o poşetă în cap de la Udrea de câte ori acesta aduce critici Guvernului. Aceeaşi pedeapsă îi aplică şi Roberta Anastase atunci când vorbeşte despre Parlament, spune Ponta.

poseta (stylehog.com)

foto: stylehog.com

Preşedintele PSD Victor Ponta crede că premierul Ungureanu este legat de mâini şi de picioare. Şi asta pentru că a sucit convorbirea pe care a avut-o cu el la telefon. “Mi-a spus clar că nu îi stă în putere să îndeplinească una dintre condiţiile puse de noi, aceea că nu o poate da jos pe doamna Anastase de la şefia Camerei”, a explicat Ponta la Realitatea TV, invitat fiind la emisiunea “Realitatea la raport”. Apoi a spus altceva, a continuat şeful PSD.

Cât despre comunicatul Guvernului dat publicităţii pentru a clarifica lucrurile, Ponta a spus: ”Eu nu am vorbit cu Guvernul. Eu nu am sunat pe nimeni. M-a sunat domnul Ungureanu”.

Ponta a continuat să explice că domnul Ungureanu are o problemă, fiind legat de mâini şi de picioare. “Când vrea să spună ceva despre investiţiile proaste făcute de Guvern, ia o poşetă în cap de la Udrea. Când vrea să spună ceva de Parlament, îl ceartă doamna Anastase”.

Cred că e o poziţie dificilă şi îl înţeleg din punctul ăsta de vedere, a încheiat Ponta.

6 comentarii

प्रिंस Parpanghel Carpathians 15-03-2012 - 14:29

Andreeeutzo, om hi noi de la clisura balkanilor, dar sa stii tu , ca exista momente in care accesul la Mountele Venera (T) nu reprezinta o regula(RIZARE}. Iar lansarea de accesori femenine nici cu marca ff!uitoano

meridor 16-03-2012 - 09:11

ultima poanta:

Cică Mihai Răzvan Ungureanu preia de la Emil Boc biroul, secretara, ce mai era pe la Palatul Victoria. La un moment dat, cei doi rămân singuri și Boc îi întinde două plicuri.
-Uite, Răzvane, dacă ești vreodată în impas, deschide primul plic. Dacă lucrurile se înrăutățesc iar, deschide și al doilea plic.
Trec lunile, situația economică se înrăutățește, în loc să apară prosperitatea, sărăcia se adâncește. Disperat, Ungureanu deschide primul plic și citește: ”Dă vina pe mine.” Se conformează și organizează o conferință de presă în care spune că Guvernul Boc a lăsat o moștenire grea, imposibil de rezolvat atât de repede. Imaginea sa se îmbunătățește, câștigă timp.
Dar, peste ceva timp, lucrurile iau iar o întorsătură proastă. Disperat, deschide al doilea plic și citește: ”Pregătește două plicuri!”

digital 16-03-2012 - 12:57

prea subtil,pentru vremurile astea,nea ”meridoare”…astea sunt ok atunci când țara prosperă nu când e în kh-kh-at,dar este bun,bun….
un like,merge….

Ciu Huhu 16-03-2012 - 14:22

:))

un roman verde 17-03-2012 - 08:23

Cam vechi bancul, eu mi-l amintesc cu Hrusciov pe post de MRU, dar enfin, morala-i aceeasi…

vic 17-03-2012 - 19:36

si tu iei clanta de la cio roiu’ borit ucrainean antonescu -crin-george-dan (numele lui adevarat)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult