Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Vom depune moţiune de cenzură în această sesiune

Ponta: Vom depune moţiune de cenzură în această sesiune

scris de D.S.S.
2 afisari

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că Uniunea Social-Liberală va depune doar o moţiune de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune parlamentară, el precizând şi că pe 25 martie e ziua fiicei sale şi nu vrea să facă politică atunci.

Victor Ponta, preşedintele PSD

Victor Ponta, preşedintele PSD

O moţiune de cenzură sută la sută vom depune în această sesiune. Avem dreptul la o singură moţiune de cenzură într-o sesiune parlamentară. Împreună cu Crin Antonescu, în cadrul USL, vom stabili momentul cel mai bun„, a declarat Ponta, răspunzând unei întrebări.

În ceea ce priveşte termenul avansat de Dan Voiculescu pentru suspendarea din funcţie a şefului statului, Victor Ponta a spus că pe 25 martie este ziua fiicei sale, Irina, şi că în acea zi nu vrea să facă politică. „Cu asta cred că am spus tot„, a adăugat Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că Dan Voiculescueste singura vulnerabilitate” a Uniunii Social-Liberale, formate din PSD, PNL şi PC.

Domnul Dan Voiculescu, din păcate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social-Liberale, iar nimic nu îi face mai bine lui Traian Băsescu decât orice ieşire publică a lui„, a afirmat Ponta. Ponta a mai spus că PSD îl va suspenda pe Traian Băsescu din funcţie nu când doreşte Dan Voiculescu, ci când şeful statului încalcă legea fundamentală.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a avansat data de 25 martie ca posibilă pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

3 comentarii

urbos 13-02-2011 - 07:29

De fi-ta ne intereseaza pe noi, ce sa-ti povestesc.

Aolica 13-02-2011 - 14:05

Aici este ceva, un punct sensibil. Omul acesta este un avocat si diplomat de cariera, si unul dintre cei mai buni. La scara lui, iesirea cu fiica este ca un tipat in mijlocul discursului unui om normal. Dar ar putea avea 2 intelesuri, fie ca reporterii erau prea insistenti si a trebuit sa fie grosolan (inca o data, la scara lui) ca sa-i concedieze, fie ca are o problema personala foarte ascunsa. Ar trebui sa vezi si auzi contextul ca sa iti poti face o idee. Eu inclin spre o problema personala.

midu 27-02-2011 - 09:24

mai ,mai si sa vezi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult