Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Vom sprijini Republica Moldova și în 2014

Ponta: Vom sprijini Republica Moldova și în 2014

scris de C.S.
6 afisari

Premierul Victor Ponta și-a reiterat susținerea pentru proiectele derulate în prezent alături de oficialitățile de la Chișinău, solicitând cabinetului pe care îl conduce să sprijine în continuare Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta și-a reiterat susținerea pentru Republica Moldova.

„Domnul ministru Dragnea are conform legii relația directă cu Republica Moldova privind utilizarea acelor bani (20 de milioane de euro alocați în 2013 Republicii Moldova pentru infrastructura școlară – n.r.), dar e vorba aici de Ministerul Educației și o să vă rog să vorbiți cu ministrul de la Chișinău în așa fel încât banii pe care îi dăm să ajungă la grădinițe și la școli. Gazoductul știu că e gata pe partea noastră, cel puțin. Trebuie, sigur, terminat și pe partea cealaltă. Televiziunea publică emite în Moldova, a declarat Victor Ponta.

Premierul Ponta a subliniat regretul public „pentru mitocăniile consilierilor prezidențiali și chiar ale președintelui la adresa celor de la Chișinău”.

„Sunt convins, însă, că o relație istorică nu poate fi stricată de niște persoane iresponsabile. Cred că facem ce trebuie că sprijinim Moldova și asta vreau să facem și în 2014. Și vă rog pe toți miniștrii să vă continuați proiectele pe care le aveți cu Republica Moldova, a mai declarat premierul.

1 comentariu

Vivi 08-01-2014 - 01:22

Dar pe noi romanii / Ro / tara ta cand ai de gand sa ne sprijini dle premier? am fost cca 70 la suta pentru dar daca vei sprijini biserica, armata???? si Moldova nu cred ca minunea se va repeta…Multa coabitare strica

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult