Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta vrea la Cotroceni cu reportofoane

Ponta vrea la Cotroceni cu reportofoane

scris de A.B.
9 afisari

Victor Ponta nu mai merge la Cotroceni neînsoţit. El a anunţat că se va duce la consultări cu şeful statului, Traian Băsescu, pe tema formării Guvernului, doar dacă acestea vor avea loc în prezenţa presei şi cu reportofoanele puse pe masă.

victor ponta

foto: ziarelive.ro

Liderul PSD vrea să fie însoţit la Coroceni de ziarişti.

„La băşcălii nu mai mergem. Vă anunţ de pe acum că mai mergem la consultări pe tema Guvernului cu domnul Băsescu, în prezenţa dumneavoastră sau cu reportofoanele la noi. Punem reporfoanele pe masă, ca să avem probe. Cu Băsescu, dacă nu lucrezi cu probe, şi-aduce aminte după o lună, după două…”, a spus Ponta.

El este de părere că, în cazul propunerii de premier făcută de şeful statului, fie minte Băsescu, fie Ungureanu.

„Ungureanu a spus că au discutat câteva săptămâni ca să fie prim-ministru. Şi-au pus întrebări grele, s-au plimbat prin parc, au vorbit. Dacă au făcut chestia asta între ora 15.00, când s-a întâlnit cu noi domnul Băsescu, şi ora 17.00, când l-a anunţat, e o performanţă, dacă nu, unul din ei doi minte – ori Băsescu minte că mi-a propus mie, ori Ungureanu minte că i-a propus de săptămâni în şir”, a explicat Ponta.

Întrebat ce va face dacă va fi nominalizat pentru funcţia de premier, în cazul demiterii Cabinetului Ungureanu ca urmare a adoptării moţiunii de cenzură, Ponta a spus că decizia va fi luată în USL, cu condiţia ca nominalizarea să fie una serioasă, nu în băşcălie.

2 comentarii

urbos 23-04-2012 - 18:02

E normal. Altfel cine stie ce mai propaga guitatorii si handicapatii Betivului de la turcesti la rolanzi…

dxn 23-04-2012 - 20:10

Dobre, da’ tu reziztai mai multe replici, ba’!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult