Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta vrea toate stenogramele de la Băsescu

Ponta vrea toate stenogramele de la Băsescu

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Stenogramele puse pe tapet de preşedintele Traian Băsescu lau supărat peste măsură pe liderul PSD Victor Ponta. El a anunţat că va cere oficial publicarea tuturor stenogramelor de la întrevederea cu Băsescu.

Victor PontaVictor Ponta e mai hotărât ca niciodată. Vrea să vadă toate stenogramele de la întrevederea cu preşedintele Traian Băsescu.

„O să facem o solicitare oficială ca domnul Băsescu – iată, avem o premieră: stenograme de la întâlnirea cu preşedintele – să dea toate stenogramele pentru că, vă reamintesc, cu noi s-a văzut la ora 16.00, dacă nu mă înşel. Înaintea noastră a avut discuţii cu UDMR, UNPR şi minorităţile, când probabil deja le-a spus cine va fi prim-ministru. Sau, oricum, în niciun caz nu le-a spus de Ponta. După care a avut discuţii cu PDL şi, în mod sigur, nu le-a spus nimic de Ponta„, a spus, pentru Mediafax, liderul PSD. El a amintit că, la o oră şi jumătate după întrevederea USL cu preşedintele, Mihai Răzvan Ungureanu era deja la Cotroceni.

La o oră şi jumătate după, era domnul Ungureanu la Cotroceni. Să înţeleg că eu la ora patru jumătate l-am refuzat pe domnul Băsescu şi domnul Ungureanu la cinci jumătate a venit la Cotroceni? Adică ce e domnul Ungureanu, un fel de înlocuitor al meu, un fel de nechezol? Dacă nu avem cafea naturală, nu vrea Ponta, hai să-l punem pe Ungureanu. Cred că a şi vrut să-l umilerască pe premierul actual”, a concluzionat Ponta.

Antonescu: Băsescu face glume de cârciumă, nu politică

Crin Antonescu susţine că preşedintele Traian Băsescu nu i-a făcut nicio ofertă serioasă lui Victor Ponta privind funcţia de premier, iar ceea ce face şeful statului acum sunt glume de cârciumă.

„Asemenea lucruri nu se povestesc după cinci săptămâni şi la o săptămână după ce preşedintele a spus şi că dacă am câştiga alegerile nu i-ar da mandatul lui Ponta. Astea sunt glume de cârciumă şi eu încerc să discutăm despre politică”, a declarat Antonescu, înaintea şedinţei Biroului Politic Central (BPC) al PNL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult