Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Zegrean să vorbească când e întrebat

Ponta: Zegrean să vorbească când e întrebat

scris de A.B.
2 afisari

Premieru Victor Ponta, deranjat de comentariile făcute de prşedintele Curţii Constituţionale legate de reprezentarea României la Bruxelles, a izbucnit: Zegrean să vorbească când e întrebat!

Augustin Zegrean

Motivarea CCR. De ce e neconstitutionala comasarea alegerilor

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat, referitor la reprezentarea României la Bruxelles, că la Consiliul European ar trebui să meargă preşedintele, aşa cum a făcut şi până acum, fapt necontestat de nimeni până în prezent.

„Răspunsul se găseşte în Constituţie. Şeful statului a fost până acum, nimeni nu a contestat acest lucru, nu ştiu de unde a apărut această discuţie”, a afirmat Zegrean pentru Agerpres. Întrebat dacă CC este competentă să se pronunţe pe o asemenea chestiune, Augustin Zegrean a spus că instituţia este competentă să răspunsă oricărei întrebări legate de dreptul constituţional.

Vizibil iritat de declaraţiile preşedintelui curţii Constituţionale, Ponta a spus: “Zegrean să vorbescă când e întrebat. Eu ştiu că e prieten cu Traian Băsescu, dar nici chiar aşa”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult