Popa, premier?

scris de C.P.
4 afisari

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier.

Cristian Popa ar putea deveni premierPreşedintele Traian Băsescu ar urma să le ceară parlamentarilor PDL, cu care se va întâlni, marţi, la ora 16.00, susţinere pentru desemnarea unui premier independent, în persoana lui Cristian Popa, anunţă Mediafax, citând surse PDL.

Şeful statului ar urma să propună democrat-liberalilor ca Emil Boc să rămână la şefia PDL, iar funcţia de premier să fie preluată de un independent cu un Cabinet politic.

Băsescu s-a aflat, luni după-amiază la BNR, ceea ce a determinat speculaţii legate de o propunere adresată lui Mugur Isărescu de a prelua postul de premier. Alte nume vehiculate au fost cel al lui Mihai Tănăsescu şi cel al lui Călin Georgescu.

În toamna anului 2009, Cristian Popa a fost susţinut de PDL pentru actualul mandat de membru în CA şi viceguvernator BNR.


2 comentarii

codul x 15-02-2011 - 16:21

“Domnia sa a declanşat o vânătoare împotriva mea, folosind toate instituţiile statului. Începând de azi, şi eu am decis să declanşez o vânătoare împotriva lui şi a celor care îl sprijină”, a afirmat omul de afaceri. ARESTATI-L PE VANTU PENTRU AMENINTARE LA ADRESA PRESEDINTELUI ROMANIEI

digital 15-02-2011 - 17:23

alt premier,aceeasi belea-b…..u!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult