Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prabusit in sondaje, PDL strange randurile

Prabusit in sondaje, PDL strange randurile

scris de Ziua Veche
1 afisari

Conducerea centrala a PDL a aprobat, luni, infiintarea a cinci grupuri de lucruri si a stabilit organizarea unei intalniri cu primarii de orase si comune la sfarsitul lunii septembrie, a declarat vicepresedintele Gheorghe Flutur, citat de Agerpres.Cele cinci grupuri de lucru, care “au luat fiinta sub o forma mai eficienta”, sunt cel pe comunicare, coordonat de Roberta Anastase, Sulfina Barbu si Gheorghe Falca, cel organizational – coordonat de Vasile Blaga si Gheorghe Flutur, cel pe resurse umane si gestionarea carierei – de Theodor Stolojan si Florin Popescu precum si cel de relatii internationale (inclusiv cea cu PPE) – condus de Anca Boagiu. Mai exista un grup de lucru, care se ocupa de monitorizarea respectarii programului de guvernare, din acesta facand parte lideri democrat liberali care se ocupa de departamentele PDL, pe domenii de activitate.

“Aceste grupuri de lucru au misiuni foarte concrete pentru a prezenta proiect politic pe perioada imediat urmatoare. Spre exemplu, cel organizational, are o misiune foarte clara, legata de pregatirea alegerilor locale din 2012”, a subliniat vicepresedintele PDL.

 

 Ultimele sondaje de opinie date publicitatii arata o prabusire a PDL la sub 15 la suta.

 

0 comentariu

Robert 12-03-2010 - 17:13

Ar fi frumos dar vor ramine vise frumoase.Pacat. Dupa parerea mea optimista nici in 3565(anul cind se va trai bine in Ro-Mania)acest vis frumos nu va deveni realitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult