Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prea multe bâlbe. Videanu îi cere demisia lui Ponta

Prea multe bâlbe. Videanu îi cere demisia lui Ponta

scris de A.B.
10 afisari

Adriean Videanu crede că Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia din funcţia de premier, după acuzaţiile de plagiat, pentru că a făcut prea multe bâlbe într-o perioadă prea scurtă de timp.

videanu

foto: ziarelive.ro

Liderul PDL Adriean Videanu a spus ironic, că premierul Ponta aduce un plus la imaginea României, prin plagiatul de care este acuzat în calitatea de premier. „Cred că azi, premierul Ponta ar trebui să îşi dea demisia. Să înceteze şi cu demisia domnului Diaconu, prea multe bâlbe într- perioadă atât de scurtă de timp şi cred că soluţia pentru români este demisia premierului Ponta„, a spus Videanu. El  a declarat, pentru România TV că Victor Ponta nu are capacitatea, este nepregătit pentru funcţia de prim-ministru. „Este imatur în atitudini, nu poate să rezolve problemele românilor şi atunci le dă românilor circ. Un circ pe care îl va întreţine până în noiembrie, incapabil să guverneze această ţară”, a spus Videanu. Pe de altă parte, el a precizat că doreşte să îşi ceară scuze pentru expresia pe care a folosit-o la Parlament, când l-a numit pe Ponta lăutar, arătând că nu vrea să jignească nici pe lăutari şi nici pe premier. „Îmi cer scuze legat pentru titulatura de lăutar, nu am vrut să jignesc nici lăutarii, nici pe domnul Ponta. Este o expresie împământenită, când cineva vorbeşte, jigneşte, calomniază fără niciun fel de argument, se spune că vorbeşte după ureche, ca un lăutar”, a precizat Videanu. El a declarat, marţi, întrebat în legătură cu acuzaţiile premierului privind Hidroelectrica, că Victor Ponta vorbeşte lăutăreşte. „Victor Ponta vorbeşte lăutăreşte, ca un lăutar”, a spus Adriean Videanu.

Premierul Victor Ponta este acuzat de plagiat, conform revistei Nature, care susţine că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă indicând faptul că mai mult de jumătate din teza sa de doctorat privind Curtea Penală Internaţională ar conţine texte copiate. Preşedintele Traian Băsescu a făcut referiri ironice, în câteva rânduri, săptămâna trecută, în legătură cu calitatea de doctor în drept a premierului Victor Ponta. Băsescu l-a criticat pe premierul Victor Ponta că nu l-a anunţat, măcar telefonic, înainte de şedinţa de Guvern, despre mutarea ICR de sub coordonarea şefului statului, afirmând că aceasta denotă o lipsă de respect, şi adăugând: „Când eşti doctor în drept, eşti tare. Dottore!”. Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că va renunţa la titlul de doctor dacă se va stabili, de către comisia de specialitate de la Ministerul Educaţiei, că a greşit trecând la sfârşitul tezei de doctorat autorii din care a citat la bibliografie, şi nu în subsolul paginii. „Mă prezint la comisia de specialitate de la Ministerul Educaţiei. Sunt gata să dau toate explicaţiile necesare. Sunt gata să răspund dacă trebuia să pun la subsolul paginii bibliografia”, a spus Ponta. El a spus că nu ştie care este sancţiunea pentru o astfel de greşeală şi a precizat că va întreba comisia de specialitate.

4 comentarii

urbos 19-06-2012 - 19:11

Se strange latul porcule, guiti din ce in ce mai tare, hahaha!

lica 19-06-2012 - 20:28

VIDEANULE , LOCUL TAU ESTE LA PUSCARIE , JAVRA ESCROACA NU SA PROPUI TU DEMISIA LUI PONTA. NU CA PONTA AR FI SFANT DAR ESTI ULTIMUL ROMAN CARE SA AI CREDIBILITATE SA FACI ASTFEL DE PROPUNERE. VIDEANULE, ITI UREZ PUSCARIE LUNGA SI SPRINCENATA.

digital 19-06-2012 - 21:05

haha!
rozaliul jeghos?!
și-a făcut plinul,acu latră din curtea bisericii care i-a concesionat terenul pentru mausoleu!
ăstă ne spunea cum e cu job-urile,cum trebăluia el 25 din 24,de nici somnul nu-l mai prindea,așa era de devotat slujbelor care-i consfințeau property!
o să și-o ia și p-aia de lustruit zăbreluțe,cât de curând!
hahaha!
scadența,VINEEEEEE!

mircea 20-06-2012 - 07:45

aoleo teteo ce le zice balaoachesu din vudele,ca el se pricepe rau da tot feritiva pozanarele ca e spacilist a fost la sepcializari cu vanghelie si balaoachesul al batran,el nu e tagan ,numai masa ,tasu si doi frati,el are gingiile vinete si apucaturi traditionale

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult