Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preda a scăpat de excluderea din PDL

Preda a scăpat de excluderea din PDL

scris de A.B.
0 afisari

PDL a decis. Cristian Preda rămâne în partid. Conducerea formaţiunii a renunţat la excluderea europarlamentarului pentru criticile aduse de către acesta candidatului Silviu Prigoană. 

 
preda

foto:stiri.rol.ro

Cristian Preda a declarat că s-a discutat despre situaţia sa în PDL şi a fost luată decizia de a nu-l exclude din partid.

”BPN a decis să nu mai trimită CNC propunerea de excludere a mea din partid”, a precizat Cristian Preda, la finalul şedinţei conducerii partidului.

Potrivit lui Preda, decizia a fost luată prin vot, înregistrându-se doar o abţinere.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, la începutul lunii aprilie, de conducerea partidului.

Hotărârea finală urma să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL. Decizia BPN a venit după ce Preda l-a criticat pe candidatul partidului la Primăria Capitală, Silviu Prigoană, şi a anunţat că el va vota pentru candidatul independent Nicuşor Dan.

În 13 aprilie, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, declara că este foarte posibil ca partidul să treacă peste „incidentul” legat de europarlamentarul Cristian Preda, care fusese propus de BPN pentru excluderea din PDL.

Elena Udrea s- a abţinut la votul din BPN privindu-l pe Cristian Preda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult