Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preda: Campania electorală, oxigen pentru interlopi

Preda: Campania electorală, oxigen pentru interlopi

scris de A.B.
96 Afisari

Cezar Preda susţine că, în perioada campaniei electorale, interlopii îşi fac cu mai multă forţă intrarea pentru că acum ei îşi trag seva pentru următorii 2-3 ani, iar lăcomia unora de a rămâne pe post sau de a accede la un post naşte monştri, pentru că au nevoie de bani.

preda„Există o involuţie a influenţei acestor clanuri de vreo 2-3 ani, dar asta nu înseamnă că ele nu mai activează. Şi, mai ales, în campaniile electorale, acum îşi fac cu mai multă forţă intrarea pentru că acum ei îşi trag seva pentru următorii 2-3 ani. Lăcomia de a rămâne pe posturi sau de a accede pe la un post naşte monştri, pentru că ai nevoie de bani. Banii aceştia nu sunt totdeauna albi”, a declarat Cezar Preda, la România TV.

Întrebat dacă aceşti bani provin de la interlopi, Preda a recunoscut că, în această lume lacomă şi disperată, este posibil orice.

Liderul PDL a prezentat concluziile unei analize privind evoluţia lumii interlope şi a crimei organizate, făcute la nivelul Comisiei parlamentare de control al SRI.

„Pînă în 2000, clanurile plăteau oamenii politici să le reprezinte interesele. Din 2000, au început să pătrundă încet-încet direct în consiliile locale şi judeţene, iar din 2004 încep, din lumea interlopă, să intre cu forţă direct în Parlamentul României pentru că nu mai vor să plătească politicieni”, a spus Preda.

„Ceea ce înseamnă lumea interlopă astăzi, ceea ce înseamnă statul puternic… nu se poate rezuma numai la vârful statului, în executiv, cum ar fi ministrul sau secretar de stat. Va trebui să fie o muncă asiduă de schimbare a comportamentului de la cel mai mic grad de subofiţer pînă la ofiţerii cei mai înalţi pentru că există o mentalitate colaboraţionistă între acest sistem şi parte din lumea interlopă în anumite componente ale poliţiei”, a concluzionat liderul PDL.

6 comentarii

digital 15-05-2012 - 14:01

tu vorbești,mă,lepădătură?!
ia spune tu pe câți ani,ți-ai tras-o?!

”Întrebat dacă aceşti bani provin de la interlopi, Preda a recunoscut că, în această lume lacomă şi disperată, este posibil orice.””
seva!
cum e seva mă,pedalac,nenorocit?!
așa?????
”…..Lăcomia de a rămâne pe posturi sau de a accede pe la un post naşte monştri, pentru că ai nevoie de bani. Banii aceştia nu sunt totdeauna albi”
hahaha!
ești un fel de deixen,retardat!
de fapt,toți sunteți niște deixeni!
hahaha!

Mache 15-05-2012 - 14:42

Ce mai face dom’ sentaor PSD Voicu, potential ministru de interne si fost (si viitor) puscarias?! 🙂 🙂 🙂 Ba astia sunteti: hoti, jartele, maimute isterice si o mare de cretini ca tine care se bucura ca s-a gasit cine sa-i calce in picioare.

Sa traiesti bine ba! 😉

digital 15-05-2012 - 14:45

unde joci mă golf?!
în ”GOLFUL PORCILOR”?!
hahaha!

Ciu Huhu 15-05-2012 - 16:07

Nimeni nu a furat atit de mult ca PDL-eul CHIORULUI, NICI nu va mai fura vreodata atit de mult ca tilharii portocalii basisti!!!!!!!!!!!!!!

stan patitu' 15-05-2012 - 16:41

Dar de Nastase Puscarie si banda lui de hrebenciuci, de voici ,de dragni,de oprisani,de sechelarii,de mazari,de popesti, de vangheli, de marzaci,de ouati,de bivolari si alti spagari si smenari sau pezevenchi mai noi ca Poanta,Negoita ,Banicioiu, Sova ai auzit au ba.

Ciu Huhu 15-05-2012 - 20:17

Astia de ii enumerasi colea sint bebelusi pe linga cei mai mai tilhari din Istorie basistii chiorului dictator!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult