Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preda despre Guvernul Boc: Pisici şi maimuţe puse în post de miniştri

Preda despre Guvernul Boc: Pisici şi maimuţe puse în post de miniştri

scris de A.B.
4 afisari

Cezar Preda i-a acuzat pe miniştrii democrat liberali. În opinia sa, ei se fac responsabili de faptul că oamenii nu au înţeles de ce au fost necesare măsurile de austeritate luate în timpul crizei economice. 

predaDeputatul Cezar Preda nu a  avut cuvinte de laudă pentru miniştri PDL, dar nici pentru Cabinetul Ponta

Fără a nominaliza vreun fost ministru al Partidului Democrat Liberal, Cezar Preda a declarat că aceştia sunt cei care se fac responsabili de faptul că oamenii nu au înţeles de ce au fost necesare măsurile de austeritate luate în timpul crizei economice.

Liderul PDL Buzău a adăugat că preşedintele Traian Băsescu şi-a asumat aceste măsuri, însă miniştrii PDL ar fi trebuit să le transmită oamenilor un mesaj serios şi sănătos, pentru a înţelege rolul acestor măsuri.

„Toate măsurile luate în anii 2010, 2011 erau mai mult decât necesare. România, după 150 de ani, a intrat într-o criză fantastică ce afecta statul naţional român. Ne-a găsit total nepregătiţi. Şeful statului şi-a asumat aceste măsuri, dintr-un om care participa la toate adunările a ajuns să nu mai poată ieşi din palat, el suferă că nu iese, dar nu contează. În sufletul lui e durere, dar ţara a trecut de criză. Noi am gândit aceste măsuri şi trebuia să le explicăm”,  aspus pentru Mediafax Cezar Preda.

El a menţionat că PDL, cu multe pisici şi maimuţe puse în post de miniştri, este arătat  cu degetul, pentru că n-a fost în stare ca partid să duceă mesajul sănătos şi serios.

„Nimeni nu crede un mesaj sănătos decât dacă e dat de un om sănătos, nu de un om care nu a muncit niciodată. Am văzut oameni puşi pe ministere care habar n-au să conducă un om, dar să te duci între oameni şi să le explici că trebuie să facem asta. Nu faci asta încălţat cum vrei tu, ci te duci în cizme în mijlocul oamenilor”, a declarat Cezar Preda.

El nu a ezitat să atece şi actuala putere, criticând metoda schimbării Guvernului, fără vot, ceea ce a dus, în opinia liderului PDL Buzău, la căderea pieţei, fapt care se va răsfrânge tot asupra populaţiei.

Până se dau cei opt la sută, iată că leul s-a depreciat şi nu va însemna nimic acest opt la sută. Iar creditele în lei deja apasă pentru că au vrut să schimbe Guvernul. Asta înseamnă să schimbi Guvernul fără vot”, a subliniat preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-05-2012 - 12:11

Metaforic a devenit don Cesare, acum la SFARSITUL …SEZONULUI ! A mai adaugat si o fraza care parca aici lipseste : Sarmanul EROU de la Cotroceni ,sufera in spatele zidurilor groase, dupa TOT BINELE pe care ni l-a dorit ! Nu mai face DANSUL nici macar o BAIE (de multime) ! PAUVRE Binefacatorul ! Iar Menajeria de Partid a devenit din LEI-LEOAICE … MITZE -JIGARITE si MAIMUTE -SALTIMBANCE ! ASA da … AUTOCRITICA don CESARE , si mai stai oleaka pe cand …boboru VA ACORDA APRECIEREA COLECTIVA !

salut 13-05-2012 - 12:32

Mda, mancatorul asta de kko eSplica ce bine a facut Basescu ca s-a abtinut sa faca valuri dupa ce a bagat Romania in kkt pana deasupra gatului. Auzi, dobitocul :
„România, după 150 de ani, a intrat într-o criză fantastică ce afecta statul naţional român”
De parca, in toata perioada asta nu ar fi fist doua razboaie mondiale si cate si mai cate!

Daca stau bine si ma gandesc e un unghi din care afirmatia lui e corecta: Basescu si gasca lui de incompetenti si hoti reprezinta in sine o criza fara precedent. Daca a vrut sa spuna asta ii dau circumstante atenuante.

zorzoana emilian 13-05-2012 - 21:27

Tirziu d-ule Preda!…parerea asta trebuia s-o sustineti cind erati pe val!..acum e tirziu…criza asta a fost adusa de BASE cu gasca lui,de aceea am ajuns unde santem acum!…..cand ati luat puterea eu eram convins ca veti aduce binele ,bucuria de a trai in tara asta….dar totala dezamagire ati adus!..un pensionar care a facut 70km.de metrou si abia supravietuieste!….si nu va mai voteaza!…..

ionut 14-05-2012 - 09:18

Imi pare rau d-ule Preda. nu ati fost uniti si prudenti,acum totul este terminat pentru dumneavoastra si pentru cei care si-au pus increderea in PDL.O totala dezamagire,dna.UDREA trebuia exmatriculata din partid. si multi alti care nu au facut cinste.PDL s-a ales cu injuraturile si USL.CU BENEFICILE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult