Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preda: Plăcintă, un alt mare caracter al politicii româneşti

Preda: Plăcintă, un alt mare caracter al politicii româneşti

scris de A.B.
7 afisari

Liderul PDL Cezar Preda spune, ironic, că Sorina Plăcintă care  a trecut de la PDL la PNL este “un alt mare caracter al politicii româneşti”.

predaTrecerea de la un partid la altul îi nemulţumeşte pe liderii PDL. După ce Sorina Plăcintă a  anunţat că va demisiona din partidul condus de Emil Boc şi se va înscrie în PNL, Cezar Preda a comentat. ”Sorina Plăcintă, care a trecut de la PDL la PNL, este un alt mare caracter al politicii româneşti”, a spus preda pentru Mediafax, arătând că aceasta a fost pusă ministru în guvernarea PDL deoarece era în cercul de prieteni de la putere. „Doamna Plăcintă este un alt mare caracter al politicii româneşti, adusă în partid cu trei luni înainte de alegeri şi pusă ministru imediat pentru că era în cercul de prieteni care erau la putere la PDL, care au guvernat atât de bine de ne-au dus de suflet în alegerile astea. Mare caracter”, a subliniat Preda. Senatorul PDL Sorina Plăcintă a demisionat din PDL şi va trece la PNL. Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

2 comentarii

lica 13-06-2012 - 13:58

Este o mare rusine , pentru PNL, primirea acestei doamne …Pentru mine e un semn rau! Nicio strategie nu justifica aceasta hotarare. Pai ce facem daca toti pedelistii intra in PNL ? Nu cumva directia urii, acestui popor, isi va schimba directia dupa locul unde infractorii si sustinatorii PDL isi gasesc refugiul ?Cine sunt dobitocii cu astfel de strategii , atat in PNL cat si in PSD? Atentie la neatentie ! PSD nu l-a sustinut pe Dragos Frumosu…Acesta n-a avut sau nu s-a simtit , vreo campanie . Cei mai multi n-au stiut nici macar cine e candidatul USL ! In timpul asta Ontanu schimba borduri si pune asfalt acolo unde abia asta-toamna au fost schimbate ! Ex : la piata DELFINULUI ! DATI O FUGA SA VEDETI CUM SE SCHIMBA BORDURILE NOI…Atentie, USL nu va credeti cu sacii in caruta , daca nu veti face dreptate si nu veti cuma furtul si aratati ca primti in partide hotii pedelisti , atunci veti avea o mare surpriza in toamna, si precis, nu veti sti de unde vi se trage…!!!

ciufulici 13-06-2012 - 14:10

Totusi, politica de cadre liberala este inteleapta, caci de ce au stat dansii pe afara atata amar de ani, daca au avut oameni exceptionali? Dar, fostii pedelisti se pricep, au condus neintrerupt, plus un referendum serios, pai ce, te joci? Sunt specialisti, asta e!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult