Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preda: Prigoană a făcut un dezastru la alegerile locale

Preda: Prigoană a făcut un dezastru la alegerile locale

scris de A.B.
5 afisari

Silviu Prigoană a făcut un dezastru la Bucureşti şi spune că a făcut un scor excelent, ceea ce este un stil inacceptabil, a declarat Cristian Preda. El susţine că PDL trebuie să recunoască faptul că a pierdut alegerile şi să transmită mesajul că lupta continuă.

preda„Ochiul meu plânge, ca să zic aşa, pentru că am pierdut şi cred că trebuie să recunoaştem direct acest lucru, PDL a pierdut alegerile! A recunoaşte acest lucru înseamnă a arăta înainte de toate că nu suntem deconectaţi de realitate”, a declarat Cristian Preda pentru RFI. El nu a ezitat să-l critice nici pe Silviu Prigoană, candidatul PDL pentru Bucureşti.”Am văzut tentaţia unora dintre colegii mei de a ascunde acest adevăr foarte neplăcut pentru noi. Unii s-au ascuns de tot şi n-au rostit un cuvânt, deşi în cultura democratică, atunci când eşti angajat într-o bătălie şi o pierzi, trebuie să spui: am pierdut, îl felicit pe învingător! Este un gest de bun simţ democratic elementar. Alţii au mers şi mai departe, nu s-au ascuns, dar au intrat într-un soi de registru al inconştienţei vesele, aş numi-o”, a completat Preda, dând-ul exemplu pe Prigoană. “E cazul domnului Prigoană, care a făcut un dezastru la Bucureşti şi care în ciuda acestui dezastru, ne spune că a făcut un scor excelent. Ăsta este un stil inacceptabil şi cred că trebuie să înceteze tipul ăsta de politică de proastă calitate, jignitoare la adresa publicului şi în acelaşi timp, o politică incapabilă de a accepta realitatea dură din faţa noastră!”,  acompletat liderul PDL. În opinia lui Cristian Preda, PDL trebuie să transmită mesajul că va continua lupta electorală: „Ne batem în continuare! Ne aşteaptă o bătălie legislativă foarte importantă şi trebuie să spunem că suntem în teren. Nu trebuie să intrăm într-o prelungită pauză, în care să ne lingem rănile, cum ne-a invitat domnul Ion Iliescu”, adaugă Preda.

1 comentariu

tase 12-06-2012 - 18:13

Ce vreti ma este al doilea de bogat si destept dupa Becali……………….Pliciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult