Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Predoiu le arată pisica liberalilor

Predoiu le arată pisica liberalilor

scris de A.H.
3 afisari

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, duminică, faptul că se impune o resetare în negocierile cu PNL în sensul în care democrat-liberalii așteaptă mai mult respect în dialogul dintre cele două partide.

„Am luat act de declarațiile mai multor lideri politici ai PNL care au anticipat că numele noului partid va fi PNL sau au afirmat, citez, ‘pedeliștii se vor simți bine în PNL‘. L-am citat pe domnul Orban. Respingem categoric orice ton de superioritate în raport cu PDL. PDL nu este un partid cu care să te joci, sau pe care să îl atârni la butonieră. PDL cere respect din partea tuturor celorlalte partide politice din România. Sper ca acest lucru să fie auzit și înțeles
Se impune o resetare în discuțiile cu PNL, în sensul că așteptăm un limbaj care să reflecte respectul față de PDL”, a afirmat Predoiu, într-o conferință de presă. Acesta a mai spus că pentru democraț-liberali este la fel de importantă păstrarea numelui partidului ca și pentru PNL.

„Aș vrea să spun clar că pentru noi pedeliștii, denumirea de PDL este la fel de valoroasă ca și denumirea PNL. Din acest punct începem negocierile și discuțiile cu colegii și prietenii noștri din PNL”, a explicat prim-vicepreședintele PDLPe de altă parte, Predoiu a dat asigurări că negocierile pentru fuziune vor continua, dar că nimic nu a fost prestabilit până acum.

Negocierile PDL—PNL despre fuziune vor continua. Discuțiile dintre cele două comisii de negociere se vor relua mâine (luni-n.r), de la ora 9, în Kiseleff. Oficial vă comunic că nu este absolut nimic prestabilit înaintea acestor negocieri. Nu a fost stabilit încă numele partidului, nu a fost stabilit încă numele candidatului celor două partide la Președinția României”, a afirmat Predoiu, el mai adăugând că „negocierile vizează o fuziune paritară, în cote egale și nu o absorbție”.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 17:32

La giugulara ma’h ! Santeeeeeeeeeeeeeeeeetzi ca …disparutzi !
La laditza de gunoi a ISTORIEI !

digital 29-06-2014 - 22:15

……colegii și prietenii noștri din PNL”,…..?!

ești cu kapul, sunteți cu kapul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult