Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prefectul de Buzău a fost demis. Înlocuitorul său e Maria Buleandră

Prefectul de Buzău a fost demis. Înlocuitorul său e Maria Buleandră

scris de C.S.
9 afisari

Prefectul Judeţului Buzău, Gabriel Baltă, a fost demis de premierul Victor Ponta, în şedinţa de Guvern de astăzi. Înlocuitorul lui Baltă este Maria Buleandră, fosta şefă a Biroului de control al legalităţii din prefectura Buzău.

Prefectul de Buzău, Gabriel Baltă, eliberat din funcţie. (foto: adevarul.ro)

Vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Apărării, Mircea Duşă, au mers, marţi, în comuna buzoiană Vadu Paşii, ei fiind însoţiţi de prefectul Gabriel Baltă. Întrebat de jurnalişti dacă ştie câte localităţi mai sunt izolate în judeţul Buzău, prefectul a spus că mai sunt cinci comune izolate, iar întrebat care sunt, el nu a putut preciza numele acestora.

Marţi seara, premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul va numi, în şedinţa de miercuri, un alt prefect în judeţul Buzău: „Vreau ca şi în teritoriu toată lumea să îşi facă datoria şi vreau mai multă competenţă. Pe cei care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor îi înlocuim. La Buzău înţeleg că lucrurile nu au mers bine şi, la propunerea ministrului de Interne, mâine o să numim un alt prefect la Buzău, capabil să facă faţă la aceste încercări. E valabil pentru toţi ceilalţi reprezentanţi ai Ministerului de Interne şi ai Guvernului”.

Vicepremierul Liviu Dragnea anunţase anterior că nu sunt foarte multe şanse ca Gabriel Baltă să mai fie prefect, dar că decizia va fi luată săptămâna viitoare, după rezolvarea problemelor meteorologice, deoarece nu este normal ca schimbarea să fie efectuată acum.

1 comentariu

Pungescu Gazian 30-01-2014 - 05:04

Sa fi fost Boc sau Basescu prim-ministri, faceau celule de criza.

PONTA E VINOVATUL CA NU SE STIE CE COMUNE.

Dar nimeni nu l-a intrebat pe Ponta.
El trebuia sa stie, si sa comunice tarii la fiecare 2 oare ce si cum.
Dar el el e avocat alunecos si da vina pe altul.
Desi tot el ii cere sa se concentreze la altceva.

PONTA E VINOVATUL!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult