Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Premierul despre moţiunea de cenzură a PDL: O acţiune prostească şi mincinoasă

Premierul despre moţiunea de cenzură a PDL: O acţiune prostească şi mincinoasă

scris de A.B.
3 afisari

Victor Ponta consideră că argumentul PDL pentru iniţierea şi depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Executivului referitor la intervenţia brutală în justiţie este o prostie, el precizând că a luat toate măsurile legale pentru ca lucrurile să se desfăşoare normal. 

ponta„Aia e o prostie şi o minciună. Eu am luat absolut toate măsurile legale ca lucrurile să se desfăşoare normal”, a spus Ponta despre acuzaţia adusă de PDL cu privire la intervenţia brutală în justiţie. Ponta a precizat, referindu-se la intenţia PDL de a depune o moţiune de cenzură, că este dreptul opozţiei de a face acest demers. „Este dreptul PDL de a face moţiune de cenzură şi e dreptul Parlamentului de a decide. E un drept constituţional şi pot să şi-l exercite, nu se pune problema”, a spus Ponta.

Liderul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând intervenţia brutală în justiţie a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală. La rândul său, Ponta a subliniat că deputatul PDL Cezar Preda poate să facă ce moţiune doreşte, dar că acesta se bate acum pentru locul patru la Buzău.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult