Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Premierul Emil Boc a discutat cu reprezentantii FMI, CE si BM

Premierul Emil Boc a discutat cu reprezentantii FMI, CE si BM

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Premierul Emil Boc a discutat marti, timp de doua ore, cu reprezentantii Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europene despre acordurile de finantare pentru Romania.


 

 Liderii PD-L si UDMR au discutat, luni dimineata, in sedinta coalitiei de guvernare, despre indeplinirea acordului de finantare externa, subliniind necesitatea urgentarii unor masuri, scrie Agerpres. „A ramas sa detaliem unele aspecte, dat fiind faptul ca suntem in cadrul negocierilor cu FMI. Nu sunt termene depasite, trebuie sa urgentam un pic”, a declarat ministrul Economiei, Adriean Videanu. Referitor la eventuale modificari ale acordului cu Fondul Monetar International, Videanu a precizat ca Ministerul Finantelor urmeaza sa faca o prezentare in acest sens. In urma unei alte intrevederi intre premierul Emil Boc si reprezentantii FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene, care a avut loc sambata, la Palatul Victoria, partile au subliniat necesitatea adoptarii cat mai curand a Legii responsabilitatii fiscale si Legii pensiilor.

 

 

0 comentariu

Eufrosin 22-02-2010 - 13:49

Adevaratele drone ale Israelului sunt americanii.

Ei inghit pe ne-mestecate propaganda ce li se ofera, apoi fac prapad in lume, in numele „democratiei”.

Sunt dronele ideale: nu isi pun niciodata intrebarile care conteaza. Ca de exemplu, de ce sunt toti politicienii lor importanti pedofili, consumatori de droguri etc.:

http://eufrosin.wordpress.com/2009/12/12/ce-doar-am-banuit-pana-acum-despre-america/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult