Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Premierul MRU a numit şef la corpul de control un coleg de facultate

Premierul MRU a numit şef la corpul de control un coleg de facultate

scris de A.B.
8 afisari

Avocatul Dan Constantin Tudurache a fost numit de premierul Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Corpului de Control al primului-ministru, în locul lui Sorin Alăzăroaie, care a demisionat în urmă cu o lună.

Tudurache este avocat în Baroul Iaşi şi lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, universitate în care a lucrat şi premierul Ungureanu, în intervalul 1992-2007, ca preparator, asistent, lector universitar, conferenţiar universitar şi profesor universitar la Facultatea de Istorie.

În urmă cu o lună, surse oficiale au declarat pentru Mediafax că Sorin Alăzăroaie a demisionat din postul de şef al Corpului de Control al Guvernului. Alăzăroaie, de profesie tot avocat, a fost instalat la conducerea Corpului de Control al Guvernului în ianuarie 2009 de fostul premier Emil Boc.

1 comentariu

xyz 13-03-2012 - 14:43

Ma poate ajuta cineva sa gasesc si eu atributiile acestor sefi ai Corpului de Control al Prim-ministrului, numiti de premieri? Multumesc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult