Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Premierul Tudose anunță când va pleca „acasă”

Premierul Tudose anunță când va pleca „acasă”

scris de P.C.R.
12 afisari

Premierul Mihai Tudose afirmă că în momentul în care ar constata că nu mai poate realiza ceea ce îşi propune, şi-ar depune mandatul.

„În momentul în care îmi dau seama că nu mai pot să-mi îndeplinesc ceea ce trebuie şi vreau să fac, plec acasă. (…) Durează trei minute o hârtie şi asta e”, a afirmat Tudose într-un interviu acordat Antena 3 şi difuzat sâmbătă, întrebat în ce situaţie şi-ar depune mandatul.

El a subliniat că „nimeni nu iese la pensie din funcţia de prim-ministru” şi că în 2018 va fi „la fel de nervos”.

„Voi fi în continuare nervos, fiindcă am fost mult prea calmi în ţara aceasta 27 de ani; că poate dacă erau unii şi ei mai nervoşi, cum sunt eu acum, nu mai vorbeam ce multe autostrăzi ne mai trebuie, ce multe spitale ne mai trebuie sau ce facem în învăţământ. Au fost foarte calmi şi acum sunt foarte şmecheri”, a afirmat premierul.

Pe de altă parte, el a susţinut că în România nu va fi creat un precedent pentru activarea aticolului 7 de către Comisia Europeană, ca în cazul Poloniei, pentru revizuirea modificărilor legislative care au afectat statul de drept.

„Nu va fi creat. (…) Nu vrea nimeni chestiunea aceasta. Nu se va întâmpla”, a arătat Tudose.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult