Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Premierul Ungureanu, pregătit de Băsescu pentru prezidenţialele din 2014

Premierul Ungureanu, pregătit de Băsescu pentru prezidenţialele din 2014

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

Numirea ca premier a şefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a surprins multă lume. Să-l schimbi pe Emil Boc, de profesie jurist, cu Mihai Răzvan Ungureanu, de profesie istoric, nu aduce nimic bun guvernului în materie de cunoştinţe economice. Şi atunci ne punem întrebarea: de ce tocmai Mihai Răzvan Ungureanu?

Cristian Dan Popescu are soluţii pentru bucureşteni

Dan Cristian Popescu

Dar iată ce se scria pe internet în 4 noiembrie 2011. “Dislocarea lui Mihai Răzvan Ungureanu de la SIE şi antrenarea lui pentru prezidenţialele din 2014. Acesta este, pe scurt, ultimul scenariu a lui Traian Băsescu. Iar locul său de la SIE ar urma să fie luat de Cristian Diaconescu”.
Culmea coincidenţei, acest scenariu a apărut după vizita lui Traian Băsescu în SUA. În plus se spune că însăşi boşii din Serviciul Secret, CIA şi Departamentul de Stat pentru Apărare i-ar fi sugerat lui Traian Băsescu să-l antreneze pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru prezidenţialele din 2014.
Rămâne de văzut dacă timpul va confirma în totalitate aceste informaţii. O parte s-au adeverit ieri. E posibil ca numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de premier să fie totuşi o eroare din punct de vedere politic. În sensul că până în 2014 capitalul lui politic să se facă praf.

Alte articole de acelaşi autor

7 comentarii

IOAN DUSCAS 08-02-2012 - 10:25

GUNOAIELE SECRETE AMERICANE SA-SHI MAI VADA DE TREABA LOR !
AICI LA ROMANIKA OM MAI VEDEA NOI CINE VA FI PRESHEDINTE !

Hokusay San 08-02-2012 - 11:23

Dupa schimbarea lui Basescu cu Ungureanu chiar si Huhu si Urbos vor fi mai sobri.

Aceasta o sa cada foarte bine, caci razboiul de apare a petrolului contra diversilor ayatolahi bate la usa, si avem nevoie de un climat politic sanatos si o viata civila linistita.

Mai stim ca virgula conceptul de granite este perimat si nenatural in aceasa epoca cu deschidere spre universalitate, care este treapta superioara a democratiei.

Si era si timpul ca Basescu sa fie dezlegat de obligatiile marunte ale unui guvern national, caci are viziune si poate candida in parlamentul mondial, si cine stie, chiar in guvernul unic.

Ciu Huhu 09-02-2012 - 06:55

Schimbarea unui securist cu alt securist, nimic bun.

Paul din Ohio 09-02-2012 - 02:24

Citez din „articol”:
„Culmea coincidenţei, acest scenariu a apărut după vizita lui Traian Băsescu în SUA. În plus se spune că însăşi boşii din Serviciul Secret, CIA şi Departamentul de Stat pentru Apărare i-ar fi sugerat lui Traian Băsescu să-l antreneze pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru prezidenţialele din 2014.”

Credeam ca aceste diversiuni KGBist-securiste sunt de domeniul trecutului in Romania si mai ales printre membrii mai „cultivati” ai opozitiei. Din pacate m-am inselat. Dl. Popescu gandeste-graieste la fel ca dl. Ion Petrescu, vajnic stalp al securitatii ceausist-KGBiste: tot ce face Ba’secu este cu „incuviintarea Americii” si nu asa cum este de fapt, la ordinul Moscovei.

urbos 09-02-2012 - 06:01

Inghite-o, asta e realitatea, japitele americano-ji dovesti il sprijina pe Bashina.
Declaratiile animalului care e pe post de ambasador in Romania, ai auzit? Ce dracu o tot freci cu aceeasi placa stricata. Poate e SUA kgb-ista de-l pupa atata-n cur pe nemernicul asta. Ce zici?

remi 09-02-2012 - 09:09

Asasinul economic Franks si-a facut ,,datoria”….Ro a ramas fara bani,fara banci,fara resurse si e pe cale sa piarda si aurul+energia apelor !Cum traieste poporul?Mult mai rau decit acum 5 ani.De ce?Pt.ca se fura mai mult.Nu mai le e frica de nimeni si nimic.Cred ca daca i-a votat prostimea,4 ani sunt siguri de scaun….Si astfel taie si spinzura.Statul si institutiile sunt slabe pt.ca sunt subordonate politic.Daca politicul nu ia taurul de coarne,sa lase institutiile statului sa lucreze independent de politic(dar sa le supravegheze atent !!!)se va alege praful de tara asta.

Adevarul despre Ungureanu-vine de la agent ungar in Romania? 09-02-2012 - 10:18

1)In decembrie 1989 cand la Iasi in Universitate s-au semnalat primele proteste-miscari anticomuniste, membrul CC al UTC Mihaita Ungureanu proaspat sosit ca delegat-aplaudac de la maretul Congres PCR prezidat de tov. Ceausescu, de data asta pe post de „ochiul si timpanul”, mai multe surse confirma ca acesta observa atent tot ce misca contra si intocmea liste negre cu studentii protestatari.
2)Printre limbile straine cunoscute de MRU este si limba ebraica, evident avand in vederea originea etnica evreiasca si studiile sale. Interesant e ca evita mereu sa mentioneze acest lucru !
3)MRU ARE INITIERI GRELE INTR-ALE MASONERIEI SI A ALTOR ACTIVITATI EZOTERICO-OCULTE SPECIFICE SOCIETATILOR DISCRETO-SECRETO-INITIATICE, FIIND MASON DE VREO 20 DE ANI, AZI CU UN GRAD DESTUL DE MARICEL.
4)O parte din studiile-activitatile de la inceputul carierei sale fulminante au fost finatate si de un celebru infractor international, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor „magnati”evrei ai lumii, anume Rotschilzii, si ai diverselor servicii secrete israeliene, coinitiator in Romania anilor 90 a mai multor tunuri financiare precum si al TUNULUI TUNURILOR de la ROSIA MONTANA. Mark Rich a fost condamnat pana la urma in SUA si dat in urmarire internationala de catre FBI, dar s-a refugiat in Israel, apoi Elvetia pt a nu fi extradat. La presiunea finantei evreiesti mondiale in sprijinul careia a dat megatepe internationale, a fost gratiat personal de fostul Presedinte al SUA Bill Clinton.
5)O alta parte dintre studii i-a fost finantata de Dinu Patriciu caruia i-a si multumit public pentru asta in 2004.
6)Odata cu investirea ca ministru de externe in 2004 si-a declarat sustinerea pentru montarea portretului distrugatoarei Romaniei postbelice Ana Pauker, chiar in sediul ministerului de externe roman. Reprezentantii AAAPE i-au cerut in public ministrului Ungureanu sa indeparteze tabloul Anei Pauker, insa acesta a refuzat, recunoscand insa ca initiativa afisarii tabloului ii apartine !!! Pt. cei ce nu stiu tov. Ana Pauker a fost nr. 1 in Romania sovietizata, cetatean sovietic si agent NKVD, cu titlul de inalta consideratie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.
7)Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu : „La numirea mea ca ambasador în Federaţia Rusă 2004 reprezentanţi ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federaţia Rusă, şi anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI(confiscat de bolsevici in 1918). Total surprinzător şi de neînţeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuştean(servantul si subordonatul lui MRU) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu,să nu mai abordez în nici un fel şi sub nici o formă problema Tezaurului”!!!
8)Octombrie 2005 acordul dintre guvernele Romaniei si Ungariei, conceput de Ungureanu si plasat „pe sub masa” la semnat in cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucuresti-Budapesta, o parte din averea Fundatiei private Gojdu ramase in Ungaria a fost trasferata ilegal statului ungar, in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, executoare testamentara, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziţioneze contra cost o parte din „Curţile Gojdu” din Budapesta si a oferit părţii maghiare posibilitatea constituirii unei fundaţii comune care să continue munca filantropică initiata de Gojdu, pana cand in 2004, cand brusc partea ungară a vandut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al carei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”, reprezentanţii ei afirmând că vor transforma Curtile Gojdu într-un centru comercial şi de agrement.
9) MRU viziteaza Federatia Rusa si sustine ca dupa suspecte discutii intre patru ochi cu Patriarhului Intregii Rusii Alexei II-lea(in realitate ofiter acoperit cu grad de general in serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist – afirmatie respinsa imediat de Biserica Ortodoxa Romana. Patriarhia Romana a fost de-a dreptul enervata de o asemenea intruziune abuziva si mincinoasa in relatiile externe ale Bisericii, intr-un moment in care relatiile dintre cele doua Biserici erau la fel de incordate ca intodeauna, din cauza pretentiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.
10) In mai 2006, MRU a declarat public ca cetatenii din asa numita Rep Moldova vorbesc „o varianta a limbii romane”, un fel de „light Romanian” dand din nou apa la moara celor ce sustin ca acolo nu traiesc romani ci moldoveni.
11) MRU a primit de 2 ori premiul „Felix Posen” in 1997si1998, acordat de Universitatea Ebraica din Ierusalim, Israel.
12) In toamna anului 2009 MRU a fost acuzat de fostul purtător de cuvânt al SRI -Nicolae Ulieru ca ar fi agent al unei puteri straine. „Eu, când am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Mi-am spus : oare preşedintele chiar nu stie cine e omul asta, sau SRI nu l-a informat?” .
13)Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost asezata cu ocazia „incheierii”(??!!) relatiilor vesnic tensionate romano-ruse, cand, ca ministru de externe al Romaniei, a semnat in 2005 cu ministru de externe rus Lavrov, cel mai pagubos act de politica externa postdecembrist pt Romania „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre Romania si Rusia privind inventarierea relatiilor bilaterale”. MRU a declarat ulterior ca : „NU EXISTA PROBLEME INTRE ROMANIA SI FEDERATIA RUSA”!!!??? : Astfel Romania, prin UITARE(?!) isi ia ADIO OFICIAL, de buna voie, prin tradare, de la Romania de Est(Basarabia), Tezaurul Romaniei sechestrat la Moscova de Lenin in 1918 si „uitat/pierdut” de sovietici/rusi, etc, etc. Adica tot ce a fost s-a cam ….sters/uitat dintr-o semnatura, binenteles in favoarea Rusiei si spre enorma paguba a Romaniei !!! Adio Basarabia, adio Tezaur !Dar Bine ai venit sa ma cinstesti OMV- sotia mea si prietenii stiu de ce !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult