Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preşedintele Iohannis şi-a luat vacanţă. Vezi unde se află şeful statului

Preşedintele Iohannis şi-a luat vacanţă. Vezi unde se află şeful statului

scris de A.P.
8 afisari

Preşedintele Klaus Iohannis nu a mai fost văzut la nicio activitate publică din data de 1 aprilie 2015, când a avut loc vizita oficială în România a şefului statului din Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.
klaus iohannis carmen iohannisCu toate că era aşteptat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, unde merge în fiecare an de Paşte, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale susţinând că şeful statului şi soţia sa nu s-ar afla în ţară.  Potrivit aceloraşi surse, Iohannis şi soţia au fost de Paşte in Germania, la parintii şefului statului.
În cursul dimineţii de luni, 6 prilie 2015, un comunicat oficial al Administraţiei Prezidenţiale anunţa sec, fără a oferi detalii suplimentare, că „în perioada 6-10 aprilie, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în vacanță de Paști„.

Mai multe surse neoficiale anunţă că presedintele Romaniei si sotia sa, Carmen, au plecat  intr-o destinatie exotica, si anume insula Madeira din Portugalia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult