Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preşedinţii celor două Camere se întâlnesc cu Antonescu şi Ponta la Cotroceni

Preşedinţii celor două Camere se întâlnesc cu Antonescu şi Ponta la Cotroceni

scris de M.A.
5 afisari

Preşedintele interimar Crin Antonescu se va întâlni, luni, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta şi preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Preşedinţii celor două Camere se întâlnesc cu Antonescu şi Ponta la Cotroceni

Preşedinţii celor două Camere se întâlnesc cu Antonescu şi Ponta la Cotroceni

Întâlnirea are loc cu o zi înaintea şedinţelor în care parlamentarii vor adopta o decizie legată de legislaţia privind referendumul. Senatul se va reuni în sesiune extraordinară, marţi, iar Camera Deputaţilor se va reuni miercuri, pentru a decide în legătură cu legislaţia privind referendumul de demitere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Preşedintele Senatului, Petru Filip, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că a solicitat convocarea Biroului Permanent al acestei Camere luni, la ora 13, pentru a se decide convocarea în sesiune extraordinară a plenului Senatului pentru marţi, la ora 12. De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că se va consulta cu preşedintele Senatului, având în vedere că deputaţii sunt cei care dau votul final în chestiunea legilor electorale, şi va propune convocarea plenului Camerei pentru ziua de miercuri.

La rândul său, senatorul PSD Toni Greblă, preşedinte al Comisiei Juridice, a mai anunţat că luni, începând cu ora 13.00, Comisia va începe lucrul pentru elaborarea rapoartelor la aceste legi. Toni Greblă a precizat că, în opinia sa nu va avea loc şi o şedinţă comună a celor două Camere ale Parlamentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult