Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prigoană, lider în sondajul PDL pentru Capitală

Prigoană, lider în sondajul PDL pentru Capitală

scris de A.B.
1 afisari

Silviu Prigoană conduce în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei, însă partidul discută şi varianta unui independent.

Prigoană stă cel mai bine în sondajul făcut de PDL pentru Primăria Capitalei, însă în interiorul partidului se discută şi varianta alegerii unui independent care să reprezinte PDL şi UNPR în alegerile pentru Bucureşti.

Potrivit Mediafax, locul doi, în sondajul PDL este ocupat de Monica Macovei. Silviu Prigoană are însă un avans, studiul arătând că popularitatea democratului este în creştere.

Pentru Primăria Sectorului 1 democrat-liberalii se gândesc la candidatura lui Theodor Paleologu, iar pentru Primăria Sectorului 5, discuţiile se poartă între PDL şi PUNPR pentru a se stabili dacă în cursă să intre Ştefan Pirpiliu (PDL) sau un candidat UNPR.

Pentru primăriile Sectoarelor 2, 3, 4 şi 6 PDL şi UNPR susţin actualii primari în funcţie.

Discuţiile pentru candidatura la Primăria Capitalei urmează să se finalizeze zilele acestea, UNPR propunând PDL ca lansarea candidaţilor pentru Bucureşti să se facă într-un eveniment organizat cu mult fast, la Sala Palatului sau la Sala Polivalentă.

2 comentarii

mircea 23-03-2012 - 12:52

orasul cu cei mai multi TARANI sa fie administrat MARLANI

Ciu Huhu 23-03-2012 - 16:48

E un sodaj mincinos al mincinosului PDL!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult