Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prima reacţie a lui Boc în legătură cu filmuleţul în care apare gol puşcă

Prima reacţie a lui Boc în legătură cu filmuleţul în care apare gol puşcă

scris de A.P.
2 afisari

Mă gândesc, încă, la acţionarea în judecată a postului tv care a prezentat imaginile cu mine nud, a declarat, luni seară, într-o emisiune la B1Tv, preşedintele PDL, Emil Boc.
Emil BocBoc a explicat că incidentul, care din punct de vedere jurnalistic i s-a părut ‘un act penibil şi eşuat’, nu-l va împiedica să frecventeze săli de sport şi să se manifeste în timpul său liber ca un om normal.

Nu m-am decis dacă să-i acţionez în judecată sau nu, încă. Fiica mea cea mare Cezara îmi tot recomandă să-i dau în judecată şi banii pe care-i obţin să-i donez familiilor sărace care au copii şi au probleme. E o idee la care reflectez. Dar asta nu mi-a întrerupt stilul de viaţă pe care l-am avut şi înainte şi după acel incident. Mă voi duce în continuare la săli de sport, mă voi comporta ca un om normal‘, a declarat liderul PDL.

Despre faptul că nu ar fi fost bine protejat de SPP, din vreme ce a putut fi filmat, fostul premier a declarat că SPP, pe tot parcursul mandatului său de premier, s-a comportat ”impecabil’. ‘Nu am ce să le reproşez absolut nimic din acest punct de vedere. Eu mi-am asumat acest lucru, când am decis să merg la sală şi să rămân în continuare un om normal.(…) Sigur, nu te poţi gândi că un om nebun te poate filma la vestiar.(…) Ce se putea face? Să-i scoată afară pe toţi că vine primul-ministru să se schimbe. Asta era o măsură radicală.(….) Nu am nicio problemă. Voi merge în continuare la sala la care am fost. Am şi altă sală’, a declarat Emil Boc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult