Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Prima reacție a premierului Orban la cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate aseară

Prima reacție a premierului Orban la cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate aseară

scris de Misu Andrei
122 Afisari

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o primă reacție publică cu privire la cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate aseară de Guvern. Deocamdată nu se cunoaște în detaliu conținutul acestora.
„Ce-au făcut?”, a reacționat premierul, după ce a fost întrebat ce spune cu privire la criticile PSD despre cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate.

„Românii nu așteaptă de la Parlamentul dominat de PSD nimic, în schimb așteaptă de la guvernul pe care îl conduc să rezolvăm problemele României. O să discutăm în detaliu acest subiect cu obiectul de relgementare al ordonanțelor și de ce a fost nevoie să le emităm. S-a făcut în deplină transparență și n-a fost OUG să-i scape pe pușcăriabilii din PSD, sunt OUG care rezolvă probleme românilor”, a declarat Ludovic Orban.

„După moțiune, în funcție de rezultat, vom convoca conducerea PNL și vom lua toate deciziile care se impun. Suntem pregătiți pentru orice variantă”, a precizat el, adăugând că va da mai multe răspunsuri după moțiunea de cenzură.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS