Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Primăria Capitalei: Sorin Oprescu şi-a depus candidatura

Primăria Capitalei: Sorin Oprescu şi-a depus candidatura

scris de M.A.
1 afisari

Sorin Oprescu şi-a depus duminică dimineaţa candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Sorin_Oprescu

Primăria Capitalei: Sorin Oprescu şi-a depus candidatura

La depunerea candidaturii au asistat premierul desemnat Victor Ponta, preşedintele PSD, preşedintele PNL Crin Antonescu, preşedintele PC Daniel Constantin.

„Am venit cu toate documentele necesare, inclusiv cu cele 177.000 de semnături. Vreau să le mulţumesc colegilor şi prietenilor pentru simplul motiv că am ajuns la convingerea că este bine să ai prieteni şi, nu în ultimul rând, este dorinţa de a continua, de a schimba oraşul în bine, de a ne dezvolta cu toţii şi ceea ce e mai important de a intra în normalitate”, a spus Sorin Oprescu.

„Pentru că restul rămân doar promisiuni deşarte făcute de oameni care au dat dovadă că nu pot să o facă pentru că nu s-au gândit la oameni, ci s-au gândit la alte lucruri care nu au făcut altceva decât să ne întârzie într-o viaţă normală”, a afirmat Sorin Oprescu.

El a susţinut că nu se teme de contracandidaţii săi şi le propune bucureştenilor continuarea proiectelor începute. Premierul desemnat Victor Ponta şi-a arătat susţinerea faţă de Sorin Oprescu, declarând că „în sfârşit un primar general va avea sprijinul Guvernului”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult